1 Advent!

Ja då var äntligen dagen här. Första advent. Är det inte otroligt mysigt, nu kan man äntligen börja räkna ner.
Så idag ska jag ta och tända första ljuset på min otroligt fina advents ljusstake. Den går i rosa. haha, inte så juligt kankse men skulle ha den i köket och köket går i rosa här hemma hos oss, så inte kunde jag har den i rött.

Nu är det 5 dagen med feber och jag tror snart att de börjar växa mossa på mig. har gått inne sen i onsdags. Eller iof åkte iväg till jobbet igår vid halv 7 med feber och allt men de var mera än vad jag klarade av så efter 20 min på jobbet var jag påväg hem mot sängen igen. Ja inte kan detta vara biverkningar av sprutan iaf. Är väl nån slags influensa, har gått och blivit grymt förkyld nu med så. Och varför ska detta hända? har missat 4 dagars jobb och de var pengar som skulle kommit till jul som försvann. Och det är så otroligt tråkigt att bara gå inne på dagarna, skifta mellan tvn och datorn. Men vad ska man göra?!
Och idag just idag är det ju julskyltning i stan och de missar jag ju naturligtvis med. Varför ska man vara sjuk för?

Igår kom min otroligt gulliga mamma in till mig. Det var ju meningen att jag skulle åkt ut till hestra och bakat pepparkakor med familjen, emn eftersom jag är sjuk så blev de att stanna hemma. hade även planerat att gå och köpa adventsstjärnor till tv rummet. Men min kära mor fixade stjärnorna till mig och kom in med en pepparkaksdeg till mig. Så om jag får några krafter idag så blir de nog att baka några iaf. Bjuda min älskade på de. haha.

Något jag ser fram emot nu är nästa lördag för då åker jag och mor till Gbg och shoppar och går på Lisseberg. Ska bli så otroligt mysigt. och jag känner efetr dessa dagar är jag värd det. Om jag nu är frisk, haha men de måste jag väl ändå vara.

Ne nu ska jag försöka göra något bra av denna dagen iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0