sista helgen i april men helt klart den bästa.

Åh, vilken underbar söndag jag hade. I ördags tjatade jag på krille att vi skulle åka ut till stugan. och som många vet får jag alltid som jag vill. haha, så vi tog bilen ut till torpön i vårvärmen, svärfar hämtade upp oss med båten och vi åkte till stugen. helt underbart med första båtturen för i år. ute i stugan satte jag och krille igång med att ordna med vassen, krille klippte och jag krattade. så skönt att få vara ute och trädgårds arbeta. och jag och krille kom överens om att vi bara måste skaffa ett hus snart. okej, kanske inte blir de närmasta året eller så men ändå. efter hårt arbete bjöds det på grillat. åhh, ja varför inte slå ihop allt, årets första båt tur, årets första besök i stugen och årets första grillning på samma dag. helt jäkla underbart. när vi gick och la oss på kvällen bara njöt jag över vilken fantastisk helg vi haft. började ju med ny tv på fredagseftermiddagen, shopping och mys på lördagen och sen stugan och allt på söndagen. är nog allt som en helg ska inehålla. fast en ny tv varje fredag behöver man ju inte.

dom senaste dagarna har de inte blibvit så mkt kul. jobbade lite igår och idag städade jag hela lägenheten. blir jobb i morgon och på fredag.
och på fredag är det ju även valborg. jisses nu är det snart sommar. och då blir de lite fest medpå fredag, usch, nervös över hur det ska gå med min mage. så man får väl se om det blir någon utgång för mig eller inte. men de får vi ju hoppas på, inte varit ute på krogen sen hallowen.
fick hem en fin klänning idag med som jag ska inviga på fredag iaf. den var super fin.


Ser det inte härligt ut?


Arbetarn.


Snett smajl, men fortfarande glad.

Shopping lördag

Åh vilken dag jag haft. Åkte iväg till linköping med krille idag. kanske inte de bästa då det är löningshelg. men vi ville som alla andra. Shoppa.
var rea på gina dagen i ära så köpte mig 2 koftor, 2 linnen och 2 tröjor för 49 kr st. aah, så billigt. vi köpte en matta och massa annat smått. plus att jag har bokat ett par vita converse som kommer komma om ca 10 dagar. helt slut över allt. inte ens converse har några kvar men intersport här i stan skulle få in och ett par är tjingade till mig .

ligger nu i sängen och är helt slut. krille kollar på hokeyn där nere och jag har ingen lust att höra ljudet av den nu. usch. kan man bli mindre sport intresserad  än jag?. haha.

ikväll blir det lördagsmys. ska bli skönt. ska ta och kolla bands of brothers fast inte första säsongen utan helt nya avsnitt. ska bli spännande hoppas på att det är lika bra som förra iaf.


Härliga fredag

Sitter hemma i soffan jämte krille som håller på och fixar med nya tvn han köpt till oss. en 42 tum. gott som fasen.
dagen har varit helt okej. lönen kom så jag skulle ge mig ut på stan, alltid lika kul när man fått pengar. men idag hittade jag inget. handlade lite mat bara. duktig jag är. men kan nog bero på att vi ska till linköping i morgon och shoppa. åh vad jag längtar.

Igår var jag ute i hestra hos mian flickor, busade massa med tindra och gosade med tuva. så mysigt.
var även nere hos mina föräldrar och fick min skjorta och tusan vad jag är nöjd. så fin den var.


Tindra bakade en kladdkaka till oss med hjälp av johanna naturligtvis.


Kan man bli sötare?


En till skönhet <3


Nya skjortan :)




Fick även hem ett väggord idag.

det var mina senaste dagar då ;)
Nu ska jag sätta fart med lite fredagsmysss.

hopplöst

usch. har verkligen inte gjort ett skit på två dagar nu. bara gått hema och jag blir galen. magen har varit skit och vädret likadant.
har roat mig med dator, tv och en bok. inget kul alls. skulle blivit hestra i tisdags men de blev inte så. skulle jobbat idag men blev inte så heller då jag inte behövdes. tråk. men i morgon ska jag iaf ut till hestra. först vara barnvakt åt tindra sen blir de att ugås med syster, tindra och tuva. kommer bli mys.

känner att jag verkligen behöver göra något. vilken tur att det snart är lördag och jag och krille ska åka till linköpin och shoppa lite. ska bli grymt kul. tror jag behöver komma utanför 50 skyltarna lite.

ne nu kommer gubben hem snart,dags att ställa sig i köket som den hemma fru jag är. ;)

vecka 16

sitter hemma nu precis hemkommen från dietisten. fått lite råd om hur jag ska göra för att få magen att bli bättre. så nu håller jag tummarna för att det ska hjälpa.
blir jobb på skafferiet om en liten stund. ska bli skönt att få jobba lite, inte gjort det på jätte länge känns det som.
men som vanligt blir det bara ett par timmar.

igår var det en lugn dag för mig och krille. hans mormor och morfar var uppe på en fika efter det var det tvätten som gällde och däremellan hann vi med en söndagstur med bilen.

i morgon blir det kanske en tur till hestra. ska hjälpa syster med att rota bland massa gamalt som hon ska sälja på loppisen vi ska vara med på här i stan. den 8 maj är de ju loppis på hela storgatan och dä kommer vi stå och sälja massa vi själva inte vill ha. så kom och shoppa. haha. 

ska även hem till mor o far och hämta en skjorta dom köpt till mig :) så snälla. behöver ju verklogen en skjorta, och den är i jeans. haha, för det har ju ju ingen. haha ;) 
men man kan aldrig få för mkt av något. 

annars har jag inte en aning om vad som händer i veckan. fast på lördag blir det shopping i linköping, försökt lura med krille till ullared ist med jag lyckas nog inte. tråkigt nog. hade annars varit super kul. 

ne nu kallar jobbet, tur de ligger på andra sidan gatan ;)
 

100417 Lördag

Då var lördagen kommen. Sitter nu i soffan och tar de lugnt. Precis fått ordning på allt här hemma, eller inte allt men mycket. fick hem tv bänken igår med så de är så fint.
Tog en sväng på stan med min älskling idag, dock var de för kallt så de blev ingen lång sväng.

Igår blev det hestra iaf, och det var lika mysigt som vanligt. där bjöds det på paj och tårta. på kvällen när jag kommit hem hoppade jag upp på cyklen och trampade bort till svärföräldrarna så jag hann med båda ställena. och det var super trevligt där men krille var trött så vi trampade hem efter en stund sen.

inget långt inlägg men här kommer lite bilder med.



Sötaste flickorna Friberg



haha, hon är söt ändå.



Lilla Tuva <3



Halvårs presenter .



Någon fyllde inte år men hade turen att få lite paket ändå.



Min fiiina tv bänk.



Mitt fiiina tv bord.



Köpte mig 3 fina hjärtan när jag var på stan igår.



Och här är mina klänningar jag skickade efter. kan de bli sommar nu!


Ne nu ska jag ändra läge i soffan och läsa en bok. Härliga lördag eftermiddag.


Äntligen fredag

Så himla fort denna veckan har gått då. herregud. redan fredag och det känns underbart.
i onsdags blev äntligen tapetseraren klar här hemma. så de blev att sätta igång och storstäda hela lägenheten efter det. fy tusan vad det blev skitigt.
igår gjorde jag inget vettigt av dagen, gick bara hemma och gjorde typ inget. men rätt skönt de med kan jag lova.
idag är vi bort bjudna till 2 ställen. Hem till hestra där lilla tuva blir ett halvår och sen hem till svärföräldrarna. och jag kan verkligen inte bestämma mig vart jag ska, men just nu lutar det mest åt hestra då min mage inte är på de bästa humöret. så det får bli så. eller? hmm, jag får nog fundera lite till.

just det, ni väntar säkert med att få se mina nya fina tv möbler, men än har jag inte fått tv bänken så jag tänkte vänta på den innan de blir några bilder, men jag får den antingen idag eller i morgon. så ni får allt vänta. ;)
de kommer bli super fint här :) whooo, så himla glad att jag köpte dom.

i helgen blir det inget speciellt, som vanligt. haha. men kan tänka mig att krille bara vill ta de lungt, så då får de bli så. har ju ändå varit något nu varje helg som varit. men man vet aldrig. kanske hittar på nåt ändå.
nästa helg ska vi iaf till linköping och shoppa lite på ikea. ska bli super mysigt. en ny matta står på listan iaf, en viiiit ryamatta. fattar inte att jag lyckades få krille att vilja ha de men han sa faktiskt inget när jag sa priset sa han bara att då kan vi ju köpa två ifall den första blir skitig. haha, naturligtvis ska vi inte köpa två men en iaf.
nu börjar det iaf bli helt klart här hemma, bara "krilles" rum som är kvar men det får han allt fixa själv eftersom jag inte får lägga mig i inredningen i det rummet. haha, men jag är nöjd, jag har ju alla andra rum så :)

ne nu ska jag ta och ge mig ut på stan en sväng. är ju solsken idag, även att de blåser som satan.
bye.

Lilla skruttan blir ett halvår idag <3


när är han klar?

usch jag blir galen här hemma! tapetseraren (eller heter det målare) blev inte klar igår så idag är jag uppe tidigt igen. han kommer efter 7 någon gång. men det är skitigt och saker överallt här hemma. och jag står inte ut. 
men idag ska han bli klar iaf så då blir det storstädning sen efter de. 

Igår hade jag en kanon dag. var på stn en sväng på morgonen, inhandlade ett par thigts och två stickade tröjor. och allt detta på halva rea priset. haha. sen träffade jag sarah och kollade in hennes otroligt fina lägenhet. 
efter det var jag hemma en stund sen fick jag gå ner till colorama och hämta ut tapeter. efter det åkte jag ner till ica och hämtade ut ett paket. japp äntligen kom det från bubbleroom, och klänningarna var jätte bra och jätte fina. sen på eftermiddagen åkte jag och krille och handlade sen blev det soffmys resten av kvällen. just de han med ett bad där emellan också. 

idag står det inget annat än städ på schemat. är inte allt för pigg heller. magen bråkar med mig hela tiden. plus att jag är så himla snorig just nu men jag hoppas de bara är nån morgonförkylning. 


Såhär jätte pigg är jag idag, not. 
Nya tröjan. så skön :) 

Smuts och nya tapeter

Uppe med tuppen idag, kl är nu halv 7 och jag sitter och väntar på tapetseraren som kommer om en timma. Usch varför ska dom börja så tidigt för? Men de kanske bara är bra för mig att komma upp lite tidigt nån gång.
Ser iaf förjävligt ut här hemma. Skitigt och möbler står överallt. Men idag blir det klart med tapetseringen iaf så de kommer att städa här i eftermiddag och i morgon. Känner att de får bli den där vårstädningen då.
De blir ju ingen stor skillnad här nu med nya tapeter eftersom vi ska ha samma färg på dom väggarna, får bara nya eftersom de var så mkt hål och skit i dom andra.

Igår var ju en helt värdelös dag. hade så grymt tråigt, satt inne typ hela dagen, men på eftermiddagen gick jag ner till jennifer en sväng. sen blev det tv mys med krille :) 

Haha, Vi har ju ett rum här hemma som vi kallar Krilles rum, bara för att han har sin dator här, sen har vi en tv och soffa här inne, och det är krille som har fått inreda här. därför säger vi Krilles rum.
Men iaf nu när vi inte kunnat sitta nere i vardagsrummet så har vi suttit här inne och de har kännts som man åkt några år tillbaka i stiden och sitter hema på hans pojkrum, att hans mamma ska komma upp och fråga om vi vill ha lite saft snart. haha, men ändå så himla mysigt.

Idag ska jag ner till Lindex en sväng, hört att dom ska ha halva rea priset så tänkte kolla in det. Sen ska jag även träffa sarah en sväng. Hem och kolla in hennes nya lya och så. De kommer bli mys :)
sen blir det väl att börja städa, ska även sätta upp lite på väggarna här med. Lite nya hål, haha.
Ne men är en fönster spegel som ska upp.

Nu har de fina vädret kommit tillbaka också, och det är underbart. varmt och skönt ute. Me like.








Helgen

Strålande sol idag, åh så underbart.
Idag blir det att plocka ner allt från väggarna i sovrum och vardagsrum. För i morgon kommer dom hit och tapetserar. Äntligen får jag väl säga. väntat ända sen vi flyttade in hit. Men nu blir det äntligen av och de är skönt.
Igår var det kalas ute i hestra. Min morbrors sambo fyllde 60 år så släkten träffades och firade henne.
Det serverades god mat och dricka. och det var riktigt trevligt.
Och jag fick mysa massa med min lilla Tuva och även Tindra.

På kvällen var det hade jag och krille tänkt bjuda hem lite folk hit en vi var ute för sent så ingen som kunde typ.
manne svek oss inte iaf så vi satt här och pratade och drack lite. så de blev väldigt lugnt.

Japp i korta drag så är det såhär min helg sett ut.



dagens outfit!



Tre söta tjejer. Tuva, Tindra & Emilia







Pappa (morfar) och Tuva



Det är dags för fredagsmyyyys

Då var fredagen kommen. Känns underbart skönt.
Har varit borta på arbetsförmedlingen nu. och de va redigt mycket folk som stod utanför i kylan och väntade.
Men när dörrarna öppnades var jag snabb med att slinka emellan och lyckades komma först. haha.
Sen tog jag en runda på stan. Fick med mig 3 super snygga dukar från inne. Endast 15 kr st. Det passade min ekonomi perfekt.

Kyla. ja de är vad det är i tranås nu. satan vad det är kallt ute nu. Brr. Bara för att jag skrev igår att det varit varmt i flera dagar. Så nu hoppas jag på att de vänder, iof har dom ju sagt väderfolket på tv 4 att de ska bli fint på söndag så vi får väl be till vädergudarna att det ska bli så med.
Fick dra på mig vintejackan och halsduk idag när jag gav ig ut. Kanske skulle behövt thermobyxor också. mina ben är fortfarande jätte kalla.

Ikväll blir det fredagsmys med min älskling framför tvn. Vilket jag ser fram emot. precis så man ska avsluta en vecka på, fira in helgen med soffan ;)

I morgon kommer våran tv bänk också, om färgen torkat.
Väntar även på våra kläder som vi beställt men verkar inte som det kommer komma
idag så de får väl bli på måndag då. naturligtvis, bara för att jag ville ha dom till helgen.
Men inget blir väl som man vill.



Kan man längta så mycket efter något som känns så långt borta just nu?
Kan man inte vrida fram och stanna klockan. 
Kan man bygga flygplan som kan flyga. 
kan man bygga båtar som kan vara på vattnet utan att sjunka. 
Kan man bygga rymdskepp som kan ta en till en annan planet.
Ja då kan de väl för tusan vara nån som kan fixa så man kan skjuta fram och stanna tiden. 
Eller? 
 

Torsdag snart Fredag

då var det snart helg nu igen då. de går ju i rasande fart tiden. man hinner knappt med allt.
Nu har våren iaf kommit på riktigt hit till tranås. eller, jag tror det iaf, har varit riktigt varmt ute nu i flera dagar. och det känns super skönt.

I söndags kom ju som ni vet mitt efterlängtade soffbord och till helgen hoppas jag att tv bänken ska vara klar. så då kommer det komma upp bild på skönheterna ;)

Igår klickade jag och krille hem lite nya kläder också. belv 2 st klänningar till mig. Hoppas vi får hem det i morgon så jag kan använda en av dom på kalaset vi ska på. Ska bli mysigt att träffa släkten, och familjen ännu en gång. De blir 3 lördagen i rad som vi åker ut till hetsra nu. men mig gör det inget. haha, bara krille som tycker det börjar bli lite mycket. men sån är han. haha.
Ja, kalas är väl vad som händer i helgen. Inget annat inplanerat. men på söndag vankas det ju super fint väder så får nog passa på att vara ute lite. helst hade jag velat sola. men än så länge når inte solen fram till våran uteplats. får väl krypa upp och sätta mig i vardagsrumms fönstret annars.. eller nej.. det är jag på tok för höjdrädd för. haha.

I morgon vankas arbetsförmedlingen igan, känns som jag var där nyss men det var ju en månad sen nu så. haha, ska iaf försöka vara där lite innan 10 så förhoppningsvis är det inte allt för mkt folk där då.
man får väl hålla tummarna. Jag hatar att stå i kö, stå och vänta på att få en underksrift på ett pappaer bara. så jag hoppas det går fort.

Ja det är väl vad som hänt och kommer hända i mitt liv. inte överdrivet kul.
haha.


Annandagen

ja då var påsken över för detta året.
Men jag har haft en lugn och skön påsk. 
i fredags blev det inte mycket av dagen. 
i lördags åkte vi ut till hestra kl ett och firade påsk med min familj. 
Vi målade ägg med lilla tindra och åt mammas goda påskat. 
på kvällen jobbade min karl och jag stannade hemma och låg och bölade till filmen 
allt för min syster. sen tag jag de bara lugnt fram till klockan slog ett och jag fick nattligt besök av maggan, så hon stannade här tills klockan slog 3 och hon kom på att det nog var dags att gå hem.
Tur nog så bor vi nära varandra. Satt iaf och pratade massa och det var mysigt.
Sen gick jag och la mig och sov tills krille kom he vid halv 6 och väckte mig men sen somnade jag om.
i söndags så låg ju krille och sov så jag tog en promenad och var ute på uteplatsen lite. men när klockan närmade sig ett tyckte jag inte han skulle sova mera så jag gick upp och väckte honom, la mig brevid och somnade. haha.
på eftermiddagen kom svärföräldrarna upp på en fika. sen blev det soffläge och vid åtta tiden komandreas ed mitt soffbord. nu är det bara tv bänken kvar. och gud så fint det blev :)

idag tog vi en lugn morgon sen tog vi en sväng ed bilen, först till ödeshög och sen till gränna, dock var vädret as kasst så vi satt bara i bilen hela tiden.
nu har krille stuckit iväg och kollar på hokey så jag ska mysa ner mig i soffan och gråta en skvätt till the notebook. den är ju sååå bra :)

PåskAfton

Då var äntligen årets påskafton här. och jag som längtat så efter denna dagen.
Blir att lämna staden idag och åka ut på "landet" och fira påsk. Hem till mor och far.
Käka mammas underbart goda påskmat. Busa med mina söta flickor och bara njuta. och det är så himla fint väder idag med. de är ju helt kanon.
På kvällen ska min älskling jobba tråkigt nog, alla vänner ska festa men jag tar det lungt som vanligt. Nykterist. ja man kan ju tro det. inte drukit sen nyårsafton. haha, nej jag är inte gravid. jag har bara en mage som aldrig vill ha kul och alkohol är nåt han verkligen inte tål.
Visst man kan väl vara nykter och festa, men det är inget som känns så lockande. För hjärnan vill ju en annan sak. Hoppas inte mina kära vänner tycker att jag är världens tråkigaste, men dom vet ju hur jag har det. så jag hoppas de räcker att hjälpa dom förstå mina val.
ja så jag får väl ta och kolla film eller nåt ikväll.
Men först blir det hestra och jag längtar så. Saknar mina flickor också.


LåååååångFredag

Och det är en helt underbar dag idag också. Vädret pendlar men jag är lycklig ändå.
Frågan är om vårkännsolrna börjar komma eller om de är för att jag lyssnar på en sån sjukt bra låt just nu.
Lite av båda kankse.
Hmm, man skulle ta och festa till det i morgon ändå kanske?!

Idag har de inte hänt överdrivet mycket och det lär de nog inte göra heller.
Planterat lite blommor i landet. handlat lite och ja, inte mkt mera.
Blir nog att kolla Wallander efter maten sen, eller om man skulle ta en promenad.
Lär nog hinna båda eftersom det är ju Lååååång Fredag idag. haha.




The memories fade Like looking through a fogged mirror Decision to decisions are made And not bought, But I thought this wouldn’t hurt a lot. I guess not



Torsdags Myyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Nu är det slut på veckan, det är dags för torsdagsmyyyyyyyyyyys!
Haha, ja de funkar väl en torsdag också.

Sitter hemma själv nybadad i en nystädad lägenhet. ja det känns ändå bra. Älskling drog iväg på hokey, någonstans. Haha, ingen större koll på vart men vet att han skulle vara borta hela kvällen typ.
ja ännu en kväll i min ensamhet. men kul att jag tycker att jag är sånt bra sällskap.
Inte är det nåt vettigt på tv heller, hmm. får väl slå på en film då.

Imorgon ska jag försöka med ig krille på en biltur. ja, ut och söndags åka lite, fast det är fredag.
inget öppet men man kan ju alltid åka runt och kolla på den fina svenska naturen. haha
Men jag ser fram emot lördag då de blir hestra.

Oj vilket hila intressant inlägg. men skit samma.

RSS 2.0