Tråkiga besked

Borde vara hur glad som helst just nu. Och ja jag är jätte glad över att vi äntligen fått lägenheten och vi har flyttat in och börjar få ordning på allt. Det är dock mycket som fattas, så som lampor mattor och massa inredning för de kan man inte få för mkt av. Haha. Men tråkigt nog så har jag fått ett grymt tråkigt besked. Var hos doktor i går och fick veta att de som krånglat med min magen nu så länge är att jag har en tarmsjukdom som heter ibs. Inte så många som vet vad det är men kan förklara lite kort: man har konstant ont i magen och får magkramper. Man måste springa på toa sjukt många ggr om dagen, ja man har diarré. Det finns inget som kan bota detta så de är något man får lära sig att leva med. Ta reda på massa saker genom att testa sig fram, testa vad man kan äta och inte. Allt detta känns sjukt jobbigt och att de kommer ta lång tid innan jag lärt mig hur jag ska kunna leva ett normalt liv. De är många som inte fattar hur det är att ha det såhär och de är väldigt jobbigt. Man kan nog inte förstå hur de känns om man inte upplevt det själv. Vilket jag hoppas att ingen ska behöva göra. Men enligt min läkare så är det många som har denna sjukdom. Jag är inte ensam. Legat och läst nu massa om de, om andra som har de och man känner igen allt. Vart jag än ska så måste jag veta att de finns en toalett där jag kan gå på. Ska jag iväg på något så går jag och är grymt orolig för de innan. Om man ska lyckas klara av de eller inte. Nu varje gång jag vetat att jag ska göra nåt, kanske att jag ska iväg på eftermiddagen. Då äter jag inget på hela dagen bara för att magen ska vara helt tom. Att jag inte ska få ett akutfall och behöva gå på toa eller sätta mig ner. Men ändå har jag alltid sjukt ont i magen. Haha, ja nu vet ni hur mitt liv är. Grymt pinsamt att säga att man har diarré, inget man pratar om precis. Men de är ju nåt jag ska leva med nu så. Kul inlägg! Men de är ändå om ni ni läser när ni går in här ;)

Idag bär det av..

..till storgatan 38. japp, vi flyttar idag. har altså sovit sista natten här på ringvägen inatt.
Dock kunde jag inte sova speciellt länge. Legat i sängen med magkramper hela morgonen och tillslut ville jag inte ligga där och störa krille så nu sitter jag här ist och har ont.
Lite nervös över hur de ska gå idag. Men jag ska väl inte flytta allt för mycket. ska spendera dagen med att packa upp så mkt som möjligt tillsammans med mamma.

När jag nu bara legat i sängen så har jag även tänkt lite. DE känns jätte konstigt att flytta nu, haha. så länge som jag velat flytta och nu när jag väl ska göra det så känns det såhär.
Är väl att de är så mycket minnen här.
Men jag är övertygad om att de blir kanon på storgatan.
Hur mer centralt kan de bli?!

Kommer inte bli nån uppdatering här på ett tag för de lär ju krångla rejält med internet nu.
och datorn åker inte upp förens vi har skaffat nytt skrivbord.
Så när jag är tillbaka här kommer en rejäl uppdatering om flytten.
och kanske massa bilder också :)

så håll ut!




Nu flyttar vi till storgatan <3

Äntligen!

Är helt slut i hela kroppen!
Fick nycklarna till lägenheten idag. så nu har jag och krille kört några vändor med kartonger och sånt. fått in ganska mycket i lägenheten. men fortfarande mycket kvar. men de ska dom ta i morgon. Krille och lillis flyttar och jag och mamma är i lägenheten och packar upp. blir bäst så för mig pga av magen. Räckte gott och väl med de jag flyttade idag.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag gosa ner mig i soffan jämte älsklingen och bara ha de bra. Sen blir de att lägga sig tidigt och gå upp tidigt i morgon.
Åh, vad jag är lycklig. Bara att bli frisk nu sen är allt helt perfekt :)

Det närmar sig

Snart är det då fredag. Whoo, om 24 timmar har jag nycklarna till nya lägenheten.
Idag ska de mesta packas ner, bara lite småsaker som vi använder och allt i fönstrena som får vänta.
men de är en hel del annat kvar än så länge. har lova Krille att packa så mkt som möjligt nu idag så ska nog ta och fortsätta snart.

Igår var det rena julafton när posten kom. Fick hem en bok och 2 kuddfodral som jag vunnit på tradera. så jag vart super glad.
Hittade även en annons idag om gamla fönster så nästa vecka ska vi hämta dom. 2 st ska jag ha :)
Plus att jag vunnit ännu ett kuddfodral på tradera som jag snart får hem också.


 

kommer bli super. Fönstrena ska jag sätta på en tavelhylla sen och ska även ha en tavelhylla där boken och lite andra inredningsböcker ska stå. men naturligtvis så kommer det komma upp bilder på allt sen när det är klart. när allt har fått den rätta platsen och så. Åh vad jag längtar nu.

 

 


Snart så.

Nu är de inte långt kvar till fredag. 2 dagar. Äntligen. Blir att vara uppe på stan vid 10 så jag kan hämta nycklarna direkt. sen blir de att gå och kolla in lägenheten. jennifer ska följa med mig och sen villa johanna komma upp och maggan och ann. så får se hur jag ska hinna med alla :P
haha dock är det ju bara en tom lägenhet. men alla är så nyfikna.
jag med måste jag säga.

Idag blir det att ta hand om tvätten som är nere i torkrummet och väntar på att jag ska komma. haha, hur mkt som helst.
sen måste jag se till att ta tag i den där disken med. så om jag känner mig rätt så blir de ingen packning idag heller.
så de är nåt jag får ta tag i (i) morgon.
fast när jag tänker efetr så är de nog inte så himla mycket kvar ändå.
Ska även till arbetsförmedlingen på ett "möte" sen vid halv 4. Lämna in närvaroblanketten och prata lite. Tråkigt!

Usch, och nu har det åter igen börjat snöa här i tranås. ska de aldrig ta slut?!

Nu ska jag nog ta och göra mig iordning så jag kan gå ner till tvätten.

Aldrig som man tänkt sig

ne inget blir väl riktigt som man tänkt sig.
Planerna var ju att vi skulle pckat så mycket som möjligt i söndags.
krille ver verkligen på hugget men inte jag.
Han lyckedes iaf packa ner skapligt mycket.
medans jag låg i sängen och tittade på.
Mådde så dåligt att jag inte orkade nåt.
Men vi samarbetade med att fixa iordning balkongen iaf. alltid något.
Men jag har ju hela veckan på mig att packa så de gör iof inte så mkt.
Lyckdes packa ner en hel del igår men inte tillräckligt.
Hur mycket kvar som helst och på fredag eftermiddag ska allt vara klart då vi ska
börja köra massa lådor.

idag är det tvätten som gäller och det är hur mycket som helst, ska även tvätta nya lakan och handdukar som
jag gärna vill ha klart innan flytten.
Har även massa annat jag måste ordna. men de ska jag nog lycks fixa. eller jag måste det!

I söndags skickade jag och maggan efter lite kläder från gina. de blir 2 st tröjor till mig.
och sen skickade vi efter från hm också och de blev till mig ett par sommarskor och ett kuddfodral.







Tråkigt nog kan jag aldrig lyckas lägga in gina bilder här. men de får väl bli lite bilder när jag
fått kläderna. förhoppningsvis idag eller i morgon.



Avundsjukan!

Idag har jag verkligen varit avunsjuk på krille. Han började dagen med att åka ut till stugan och skottade bort massa snö från taket, och jag kände att jag så himla gärna ville förlja med. Bara få vara ute i friska luften, gå en sväng och bara känna hur skönt det är. Och nu ikväll är han ute och festar. Jag vill också ut och festa, få göra mig fin ta på mig några nya partykläder och bara dansa natten lång. Åååååh, jag vill så gärna vara frisk.
Jag har iaf byggt mig ett fönster här hemma i lägenheten idag, de är inte klart än men bild kommer när de är klart. Inte så avanserat men ändå. haha. Kommer bli najs sen i vardagsrummet.
Sen har jag inte gjort mycket mera, finns inte jätte mycket att göra här inne måste jag säga. Vilket kanske inte är så konstigt.

Igår åkte jag och krille ut till hestra på kvällen. Käkade mat hos mor och far, satt och pratade och bara glömde alla bekymmer för en stund. så otroligt härligt. Jag älskar min mamma och pappa. dom är underbara!

I morgon ska jag och krille packa så mkt som möjligt. haha, lär väl inte bli allt för mycket eftersom han lär ligga bakfull mer än halva dagen och jag är som jag är nu för tiden. sjuk. spenderar ju dagarna på toaletten eller i soffan/sängen. så väldigt bra att få ner så mkt som möjligt i kartonger dessa dagar som är kvar för om exakt en vecka så är vi inflyttade. Gött att vi har lejt lite folk som ska hjälpa oss iaf. annars hade vi nog aldrig blivit klara, en som har problem med ryggen och en sjukling. skulle ta lång tid de.

jaja, nu vet ni hur min helg har och kommer se ut. inget livat dess värre men ändå. Ni läser ju om mig här. haha. och de är så mitt liv är just nu. Pissigt tråkigt.

Jag kan inte göra annat än att skratta!

Dagen har bestått av att fylla massa flyttkartonger. Inte svårt måste jag säga. Fasen vad saker man har!
Men tog en rätt lång paus mitt i allt när Maggan kom förbi och gjorde mig sällskap. det som förgyller veckorna och dagarna här hemma är när de kommer en vänlig själ och besöker mig. Eftersom jag inte redigt kan ta mig ut kan jag inte heller besöka mina vänner. så de uppskattas när dom kommer hit! Dom är guld världa!
När Maggan hade gått så satte jag igång och packa lite mera. Jag har fått för mig att dett kommer ju att gå jätte fort att få ner allt. men de skulle jag inte tro att de kommer göra.
När man hela tiden måste spring på toa eller lägga sig för att man har så satans ont i magen så tar allt sin lilla tid. men på 8 dagar ska jag nog bli klar med allt.
satte igång förut och skulle tömma skåpet i hallen där jag har alla väskor, halsdukar/skarfar, mössor och vantar. har aldrig tyckt att jag haft speciellt mycket men både Krille, mamma och Johanna har alltid sagt - Du behöver väl inte en ny väska, de har du så mkt av! men har aldrig tyckt att de varit så mkt. De har ju aldrig varit fullt i skåpet så. Haha, men ki fick jag. dom hade visst rätt. Hur mycket som helst av allt. jag pustade ut och tänkte VILKEN TUR ATT KRILLE INTE ÄR HEMMA NU! han hade nog blivit galen. Dock är de ju inte det lättaste att lyckas gömma så mkt väskor och sånt i en flytt men jag får väl komma på en bra ursäkt!
Och jag som har spanat in en snygg väska på Lindex. och de blir ullared snart efetr flytten och jag lyckas alltid ha en väska med mig hem därifrån. Men jag får aldrig nog!
och jag har inte mage till att slänga något heller. Alla är fina och som fortfarande funkar att använda. och jag kan ju inte slänga nåt som jag kanske kan ha nån gång. Då kanske jag står där en dag och tänkaer. Den väskan skulle varit bra nu! Haha, men lite kul är de ändå.

Igår var jag ute i hestra som sagt och de var hur mysigt som helst. låg i soffan med Tuva och bara mös. Hon är så himla gosig, men hur många 4 månaders bebisar är inte det. Sen satt jag på golvet i Tindras rum och kollade på när hon lekte. satt och pratade massa med min syster och hade verkligen en kanon mysig dag hemma. Nåt jag verkligen behövde.
Ska ut till hesta i morgon kväll också, mor o far ska fira krille så då kommer vi ut dit. Mycket mysigare att vara där och jag måste komma här ifrån. så det ska bli otroligt skönt.

Tror jag fått nog av packning idag så nu ska jag lägga mig på soffan och läsa en bok skulle jag tro ;)


Små flickorna!

Då var jag tillbaka här igen. Känner mig grymt deppig och har gjort de nu i några dagar. Är så sjukt trött på att vara sjuk. Att inte kunna gör det man vill bara för att man inte orkar eller klarar av det. Men dagarna går hyfsat fort så snart hade de gått 3-4 veckor efter gastroskopin och då får jag äntligen svaren från proverna. Hoppas bara på att dom visar nåt. För jag orkar inte vänta längre.

Nåt som fick mig på grymt bra humör i måndags var att vi fick veta att vi kan hämta nycklarna till lägenheten nästa fredag. Whoo! Så den helgen blir de att flytta allt. Så nu ser de förjävligt ut här hemma. Flyttkartonger i hela vardagsrummet. Plus att jag satte igång och måla lite ljustakar och de häromdan så de står på ett bord och torkar i röran. haha. igår bytte jag även tyg på mina köksstolar. och de blev grymt snyggt. Innan var det ett lurvigt grått tyg (som fårskinn) låter konstigt jag vet men de va också jätte snyggt. men igår kom jag på att jag har ju faktiskt beiga gamla gardiner liggandes. Så fram med sax och (speciell) nitapparat och vips så var de klart. Och jag var så himla nöjd efteråt. haha. Bilder kommer väl sen när lägenheten är klart tror jag.

Idag tänker jag åka ut till hestra! Hälsa på min små flickor Tindra och Tuva. Inte träffat dom på 4 veckor nu så jag saknar dom grymt mycket. Sen måste jag komma här ifrån. Få nåt annat att tänka på än allt skit som är just nu.



RSS 2.0