Veckan snart slut!

Är visst grymt dålig på att uppdatera här. oops.
Igår var en kanon dag, jag och krille satte oss i bilden kl 9 på morgonen för att åka till linköping för lite shopping och ett besök hos tandläkaren. var hur mysigt som helst. Så nu är jag 4 linnen och en sjal fattigare :(
Vi åkte även en sväng till Cloetta butiken och köpte lite godis. Skummtomtar och kexchoklad. Vi var hemma vid ca 7 på kvällen och då var jag trött, riktigt trött.

idag var det att gå upp tidigt för att gå på ett möte på arbetsförmedlingen och de var nog de värsta jag varit med om, höll på i 2 timmar. jag kallsvettades, skakade och trodde jag skulle svimma vilken sekund som helst. men jag bet ihop och lyckades överleva. Nu är jag hemma en stund för att sedan gå och jobba på ica mellan 14-20,30. Så jag hoppas verkligen jag piggnar till. blir även jobb i morgon mellan 7-11. haha, gött då blir de masa pengar :p röd dag, storhelg och massa OB! Sen på kvällen blir det feeeeest!

Just de på måndag ska jag iväg på något, något bra! Något som ger mig lite inkomst! Om jag lyckas vill säga :)

Syster fyllde 24 år!

Igår var det måndagen den 26 oktober och det var min systers födelsedag så då vankades det kalas ute i hestra.
Inte mycket mera jag kan säga än att det var grymt trevligt. Tycker om när vi träffas hela familjen.
Och jag fick hålla lilla Tuva för första gången. så pluttig och söt hon är.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt.
Kollat på film.
Fixat här hemma lite.
Ringt några samtal.
Nu snart om en stund ska jag träffa Maggan och färga hennes hår. hoppas det går bra önska mig lycka till.

Här är min söta små systerbarn. <3

 


Sunday morning!

Tyckte jag var så duktig idag som sov ända till kl 11, vanligtvis sover jag till 8-9 nu för tiden. Men så duktig var jag trots allt inte eftersom jag inte ställt om klockan än. Hmm, så då var den ju bara 10.
Min man ligger fortfarande och sover. och jag är hur pigg som helst och man vågar ju inte göra speciellt mkt såhär på morgonkvisten, ifall man skulle råka väsnas lite. Så jag får fortsätta att vara tyst.

Som sagt så var jag ju hos familjen i hestra igår, var inte allt för kul kännde jag men när jag mamma och pappa kollat klart på Dansbandskampen körde mor hem mig till Tranås.
jag har inte en aning om när Krille kom hem i natt, han väker alltid mig och pussar lite på mig när han kommer hem, men från denna natten har jag inget minne från de, jag måste sovit väldigt gott :) och de känns bra .

I morgon är det en ny vecka och mina planer är dessa:
* Syster fyller 24, kalas.
* Tandläkaren, shopping i Linköping med Älsk.
* Jobb på Ica fredag och Lördag.
så det var ju inte allt för mkt inplanerat dock. men jag ska nog lyckas underhålla mig.

Ha en bra söndag alla.


en bra dag

idag har det varit en kanon mysig dag.
Tog en ganska lång sovmorgon med min älskling, åt en god frukost ihop och sedan tog vi det lite lungt innan vi gjorde oss iordning för att gå upp på stan. Vi gick och kikade runt i lite olika affärer sen gick vi till Biz och käkade lunch. och gud så gott det var. plus att de känndes lite lyxigt :)
efter det åkte vi bort till åhlens en sväng och jag köpte mig ännu ett par jeggins, haha. man kan aldrig få för många.
senåkte vi hem en liten sväng innan det var dags för torget och dragningen av årets lyxshopping. Jag hade 20 chanser att vinna men inte de. Krille vann dock på en "biljett" som kunde varit min, han vann 1000 kr på Malmquist Guld här i Tranås. haha, jag oMaggan bara bröt ihop där vi stod. De kunnde väl ändå varit på något annat ställe tyckte vi. men han var nöjd.
Vi vart fotograferade också, haha. en gubbe från annonsbladet som ville ha med oss, och vi ställde glatt upp i regnet.
efter stan skjutsadeKrille ut mig till hestra för att han ska jobba oh jag hade ingen lust att sitta hemma  4 kvällen själv. var först tänkt att jag skullesova här men de kännde jag inte för. och de va inget kul här ute. så blirnog att åka hem tidigt ikväll. Och lillebror är bara taskig!
Over and out!

Smarties cookies

Här kommer ett otroligt gott recept som jag stal från min kompis Jennifer.

200g Smör
2 dl   Strösocker
1 dl   Farinsocker
2 st   Ägg
4 dl   Vetemjöl
1 tsk Bikarbonat
1 tsk Salt
1 tsk Vaniljsocker
100g Mörkblockchoklad
Havregryn
Smarties


Sätt ugen på 200 grader.
Smält samman smör och socker i en kastrull.
Rör ihop farinsocker och äggen i en bunke.
Blanda de torra ingridienserna och hacka chokladen.
Blanda alltsammans i en skål och tillsätt sedan havregryn tills smeten blir
i lagom konsistens för att hålla ihop när du sedan klickar ut dom på en plåt.
Tänk på att inte göra för många på samma plåt eftersom dom flyter ut i ugnen.
Låt dom vara i ugnen i 10-15 min.
Tryck sedan dit smarties direkt efter att du tagit ut kakorna ur ugen för att de ska fastan.
Lycka till.





Don´t Bring Flowers After I´m Dead

Sitter här hemma och dunkar Erik Hassel i takt till huvudvärken. Men fasen vad han är bra faktiskt.
Som sagt så har jag ont i huvet och de har jag haft sen igår kväll så snart 24 timmarm och inget hjälper, tabletter, dricka, mat eller cigg. inget hjälper. vad ska jag göra?

Ialla fall i morse tog jag en lång och härligsovmorgon med Älsklingen, när jag har gått upp ligger han kvar och läser dagens Tranås tidning och helt plötsliogt säger han:
- Är det inte en sånhär jacka du vill ha?
jag flyger in i sovrummet och konstaterar att de är verkligen en sånn jag vill ha och denna är till ca halva priset av alla jag kollat på. Jag flyger vidare in på toan och gör mig iordning tjatar på rille att han med ska göra det så vi kan åka upp till intersprot och köpa den till mig.
Och sagt och gjort. den passade super bra. så halva ska jag få i grymt tidig julklapp av Krille, valde själv att betala ena halvan för annars hade jag fått vänta ända till julafton innan jag sulle få den. Så nu får han ta o köpa nåt mera till mig som jag kan få då ist.
Efter stan gick jag till jobbet och jobbade några timmar. sen tog jag en sväng på stan och köpte mig ett par nya jeggins, trosor och torr shampo. Så nu har vi 3 biljetter till lyxshoppingen i morgon. hehe.
Ikväll blir det att bara ta de lungt. Krille är hos en kompis ikväll med så de blir ensamt här hemma. men i morgon ska vi 2 ha en mysdag och gå på stan, åta lunch ute och bara va :) längtar.


Den är min och den är röd!


Jag hade ju lovat så här kommer lite shopping från ullared!

 

 

 

Här kommer lite bilder från det jag köpte när jag var i Ullared i måndags.
Och jag är nöjd :)

 

 


im sorry!

Lessen för grymt dålig uppdatering, men har inte redigt haft ork och tid dom senaste dagarna. men här kommer en liten uppdatering.

I måndags åkte jag iväg till Ullared med sarah och hennes familj (mamma, moster & Kusin). Vilket var hur kul som helst. Detta hade jag sett fram emot redigt länge. och jag hittade allt lite fine grejjer. dock hittar jag inte sladden till mobilden så kan inte lägga upp bilderna men de kommer jag lovar. Vi åkte iaf hemmifrån vid 20 över 6 på morgonen och var hemma vid halv 10 på kvällen så jag var lagom trött kan jag säga. Men de var det värt.
I tisdags fixade jag med alla min nya grejjer. Sen på eftermiddagen var jag uppe på skafferiet en sväng och hälsade på Jennifer och sen vid kl 18 var det dag att gå hem till Sandra och hennes nya lilla krypin, och så fint hon hade. Nu vill jag också flytta till nåt fint :)
Sen i onsdags och idag har jag jobbat. Mamma och Pappa var uppe på en fika och det var himmla mysigt. hade bakat lite kakor när jag kom hem från jobbet som jag bjöd på.
Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och väntar på att Mammas pojkar ska börja.
krille är ju naturligtvis inte hemma, börjar nästan glömma hur han ser ut. Haha, men de har inte blivit så mkt tid ihop nu. men de vill jag ta igen.
I morgon blir det att jobba ännu några timmar på skafferiet. Känna lite pengar.
I helgen blir det bara lungt, känner att jag behöver vila upp mig lite. inte blivit mkt sömn dom senaste dagarna.

ne nu ska jag ta o fixa lite kvällsmat.


Nu är hon äntligen här!

Ja för det blev en hon, en söt liten Tuva fick jag bli moster till igår. Och det ska bli så grymt kul att få träffa henne i morgon. Längtar.

Idag har jag jobbat på ica i 4 timmar och det gick mycket bra. Efter jobbet mötte jag upp Sarah och vi tog en såndär mysig lördagsfika på stan som jag tycker man ska ta alla lördagar hela året.
Efter det åkte jag hem och fixade mig lite för krille bestämde sig för att bjuda mig på lunch på stan.
Väl hemma gick jag och la mig och sov, tanken var att jag skulle sova en lite stund med de slutade med att jag vaknade upp över 3 timmar senare. Och jag har blivit förkyld :S hoppas på att de går över!
Nu ikväll ska vi iväg till svärföräldrarna på lite kalas. Ska bli skönt att komma bort lite.
I morgon blir det Hestra, ska ut till mor o far och fixa lite sen blir det att träffa Tuva om jag inte är förkyld. Det får jag inte vara!

Nu äntligen är den påväg!

Nu är syster på BB, hon åkte in vid 4 i morse. Så snart är jag moster igen. Blve så grymt glad när mamma ringde nyss och sa att det äntligen satt igång efter 11 dagaras övertid.

Igår blev det att jobba ytteligare 2 timmar på Skafferiet, inte överdrivet mkt men man får ta det man får.
På eftermiddagen kollade jag och krille på en lägenhet men de va inget att ha, så de blir det inte. Så vi letar vidare.
idag blir det jobb på ica mellan 14-19 och i morgon mellan 7-11 . Gött att få jobba o tjäna lite pengar!

Skriver igen så fort bebben har kommit ut :)

Onödigt?

Blir att jobba en liten sväng idag, 2 timmar haha, ja men de är väl alltid något.
Sen om det hinns med så ska jag ta och träffa lilla Sarah, bara några dagar kvar nu tills vi far till ullared tilsammans, ska bli så sjukt kul.
Ja jag hade väl egenteligen inte så mkt att säga. haha!

Medans man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga på en visa /Nalle Phu

 


Nya fina köksmöbler!

Igår var det alltså dags att åka och hämta min nya köksmöbler. Och jag är bara så nöjd. efter mycket om och men så lyckades vi få in det i köket, ett tag trode jag att vi inte kulle komma längre än till hallen med det men de gick. och såhär blev resultatet.




Idag har syster varit här och hälsat på mig, hon kom hit vid 9 tiden i morse med frukost. nybakade frallor. mumma.
Nu ska jag bara ta de lugnt och inte göra så mycket, köpte nyss nya nummret av Sofis mode så blir nog att läsa den. Vid 3 kommer älsklingen hem och då ska vi åka iväg och städa båten, ja för nu är säsongen över för längesen.

Lite godbitar hemma hos oss!

Hade lite tråkigt så tog lite kort på några godbitar hemma hos oss.
Tänkte ni kankse ville se.

 

 


Dagen har börjat kanon bra!

Än så länge har denna dagen varit kanonbra. tog en lång och skön sovmorgon, åt en god frukost och sedan satte jag mig framför datorn. Kom bara på att men kankse kulle kolla in lite på Blocket, valde kategorn Möbler & Inredning och upp kommer ett skit snyggt "Shabby Chick" bord. Vitt med gråa sittdynor, klickar mig in för att läsa lite mera. SKÄNKES! what? jag måste ringa. och i morgon hämtar vi det. aa, äntligen ett riktigt snyggt matbord. Gratis dessutom. vill bara ha det nu men gick inte idag så direkt när krille slutar i morgon åker vi och hämtar det.

Gårdagen var också kanon, tog det lugnt på morgonen sedan gick jag, krille och lillis ut på stan och bara strosade omkring. Sedan gick vi hem alla 3 och lagade mat sedan bänkade vi oss i soffan och kollade Johan Falk filmerna, dom 2 första. sedan blev det mys hela kvällen, killarna kollade fotboll och jag gjorde lite allt möjligt. en riktigt skön dag kan jag lova.

I morgon är det bara en vecka kvar till ullared, gud så jag längtar. ska bli kul att shoppa lite och väldigt billigt :)
Nu ska jag ta och fixa o trixa lite här hemma.




Bild från blocket. Snart mitt :)

Friday night!

Då var det fredag igen gott folk.
Och min dag har varit jätte mysig, efter att bara gått in nu i 2 dagar så var det skönt med lite fredag och att det hände lite saker.
tog en lugn och skön morgon här hemma, sen gick jag upp en sväng ensam på stan för att vänta in att klockan skulle bli ett då jag gick till arbetsförmedlingen och pratade med min handledare så nu är man inskriven på Jobbgarantin och kommer få några extra slantar varje månad. gott. efter de kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte hem en sväng för kl 2 väntades det lägenhetsvisning, och herre gud säger jag bara. de va nog den fulaste lägenhet jag sett. haha, ne så den ska vi absolut inte ha. efter det så åkte vi hem och åt lite mat sen kom de hir lite killkompisar till krille och dom stack sedan vidare iväg för att åka på hokey.
Då kom Lillebror en sväng till mig innan Far kom och hämtade oss för att åka ut till Hestra. Var uppe hos Johanna och Tindra en sväng sen åkte jag och mammsen in till stan och handlade lite, sen ut till hestra igen och åt kvälsmat, kollade på idol och pratade massa. Väldigt mysigt kan jag lova.
Nu har mamma nyss skjutsat hem mig och jag sitter här och väntar på att krille ska komma hem men de lär han ju ändå inte göra än på någon timme.

inga planer än för morgondagen förutom att jag ska gå upp till Skafferiet och prata lite. sen hoppas jag på att jag o krille hittar på något. Vi har iaf bestämt oss för en lugn och trevlig helg tilsammans. dock vet jag att det vankas fotboll på tv:n i morgon kväll. jag får väl dra ur proppen och säga att strömmen gått. haha, tända lite ljus och ha de mysigt, eller gå på bio?!
Trevlig helg alla iaf :)

What to do?

jag måste nog ha tråkigast i världen just nu.
igår var jag inne exakt hela dagen pga av att jag var få grymt förkyld, idag är jag frisk, lägenheten är nystädad och tvätten i tvättstugan. Och nu då vad ska jag göra för något. Ingen som har tid för mig.
och inte har jag någon lust att gå ut på stan heller för då gör man bara av med massa pengar och de har jag absolut inte råd med nu. så vad tusan ska man göra?
I morgon ska jag iaf till arbetsförmedlingen och prata lite, sen går jag väl en sväng på stan och vid halv 4 tiden kommer lillebror och besöker mig en stund.

Har sån stor lust att flytta, visst har vi pratat om det i över ett år. men ajg blir galen på krille. ena stunden vill han och andra inte. kan han bara inte bestämma sig!
Övert på listan står naturligtvis ett hus vilket vi kollar efter men eftersom jag inte har nåt jobb så kan de ju inte vara för dyrt och här i stan kan vi ju glömma. men jag är sugen på hestra, ja jag gillar det stället, plus att jag har familjen där.
så de är väl bara att gå och hoppas på att vi hittar både jobb och hus snart. jag kvävs i denna lilla lägenhet!!!


Då har det börjat!

vakande upp i morse och upptäkte att jag har gått och blivit förkyld. Snorar som bara den och hos mig är det alltid början. Inte speciellt kul kan jag lova!
Vid 10 tiden hörde sarah av sig och vi bestämde oss för att gå o ch ta en fika på stan. Så vid 11 möttes vi utanför Ziesta. Efter fikan tog vi en sväng på stan i höstvädret, inhandlade mig ännu en väska. Och den var grymt fin. super nöjd. Och jag säger bara det. som tjej kan man väl inte få för många väskor?!
Tog sedan en sväng ner till ljungs för att kolla om dom hade nåt fint, och naturligtvis hade dom de men inget för min plånbok just nu. och nu sitter jag här hemma med en näsduk t handen. haha, ska lägga mig på soffan och sätta igång en film tror jag. Planerna var ju egentligen att jag skulle fixat o trixat här hemma lite men har ingen ork just nu. så de skjuter vi upp :)


En ny vecka har satt fart!

Igår hade jag o krille en mys dag. Sov länge sedan tog vi en söndagstur till mantorp och kollade in deras "stora" utbud av affärer. haha, ne men de var mysigt. sen stannade vi i mjölby på lite käk.
Väl hemma sen så blev de att ta lungt, fick sån huvudvärk att jag var helt säker på att huvudet skulle explodera vilken sekund som helst. Så jag la mig i soffan och kollade på oth, och en sak jag inte kan förstå är varför i hela friden ska alla bra serier sluta när det är så sjukt spännande. Aaa, då blir man ju bara arg!
Senare på kvällen lagade krille en god kvällsmat till oss som vi avnjöt ihop. han är bara frö bra ibland.

idag kom johanna o Tindra förbi en sväng och tindra stannade kvar här en stund medans johanna åkte o klippte sig. Sen följde jag med dom hem till hestra. Jag o Tindra kollade på Lotta på bråkmakargatan så sjukt roligt det är alltså:

Tant - Har inte du någon näsduk?
Lotta - Jo det har jag, men den lånar jag inte ut till folk jag inte känner!


Hahah så bra. sen gick vi ner till mamma och pappa en sväng innan Krille kom för att hämta mig.

Nu blir de unga mödrar :)

underbara lördagkväll!

Då var det åter lördag kväll. Blir riktigt lungt ikväll. Lillis har varit här sen kl 2 typ. Skulle komma hockey med Krille och jag trode först de skulle vara slut frammåt 19 men icke, nyss kom de hit en till killkompis till krille och hokeyn var slut vid 21 trodde jag. om en lite stund kommer de ytterliggare 2 killar till och den där jävla hokeyn är slut vid HALV TOLV tiden. Vad tusan ska jag hitta på? ingen ork till något men känner mig rastlös ändå. Och regnet bara öser ner ute.

Dom senaste dagarna har det inte hänt allt för mycket, igår jobbade jag på ica mellan 14-20.30 cyklade hem och sov några timmar för att åter komma tillbaka till jobbet och jobba mellan 7-11 idag på morgonen. men känns skönt att man tjänat lite pengar iaf.
Väl hemma så gjorde jag iordning här hemma för att sedan kunna ta helg o inte behöva göra så mkt mera.
Tog mig ett riktigt varmt bad och tinade upp kroppen.

I morgon har jag heller inget planeret, hoppas på att Krille är sugen på att hitta på något. Plus att de är våran 1 månads förlovningsdag :) haha, nåt att fira .

Nåt att längta efter är även den 19 oktober då de blir Ullared med sara m.fl . Stuga i lofsdalen är ju bokad nu över nyår så behöver jacka och vantar o lite sånt. plus att de alltid är annat som behövs också.

Nu blir det nog sängen och en bra bok. 

RSS 2.0