nu är du min!

Nu ger jag upp och höjer värmen på elementen. Farao vad kallt de börjar bli ute.
Dagen har varit bra. Sov länge ihop med älsk, sen gick vi upp och gjorde oss iordning för att åka och handla, sov nog lite för länge för sen fick jag skynda mig att laga middag innan han skulle iväg till jobbet. Gjorde en köttgryta för första gången i mitt liv. Och den blev riktigt god ända tills krille sa att de smakade levergryta. Då var de kört för min del. Aldrig ätit det så kan inte avgöra om de smakar så men bara tanken på vad lever r för något fick det att vända sig i magen på mig. Men krille åt med ett leende på läpparna.
Efter maten åkte jag upp till skafferiet och pratade med flickorna. när Jennifer hade slutat tog vi en sväng på stan och jag köpte väskan jag gått och tänkt på i flera dagar. Nu är du min :)
Väl hemma låg jag på soffan o läste nya nummret av sofis mode (höjdpunkten på veckan) men dock frös jag så mycket att jag bestämde mig för att åka och sola lite. Så jag tog på mig en av miona nya vinterjackor och cyklade iveg. Allt gick bra på vägen dit. När jag kom in såg jag att dom bytt rör men vad är nu detta, vart ju knappt varmt och fick inte över drivet mycket färg. Vilket jag tycker är konstigt, solade förra veckan och fick jätte mycket färg på 2 gånger och nu nya rör och ingen färg (?)
Nu skulle jag cykla hem igen. och då började det som fick mig så arg!

* Ska över övergångsställena, det blir grönt för mig men inte en jävla bil släppte fram mig så tillslut fick jag gå mot rött.
* Höll på att frysa ihjäl i min vinterjacka. Möter en mamma och hennes son i barnvagnen. Ungen har kort byxor på sig. Hur fan taänker man som förälder?!
* Små ungar sprider ut sig på cyckel banan så man inte kommer fram knappt!
* Ännu mera folk GÅR på cykelbanan.
* En bil har parkerat mitt över cykelbanan.
Nu var jag redigt arg och har hållt mig inomhus i lägenheten ensam sen dess. De var nog inte min timma det där.
Efter att tagit en varm dusch var det dags att börja stryka, fixade även i garderoben och la ner kläder jag inte använder i kartonger. Måste ju göra plats för lite nytt haha.

Så har min dag sett ut. Nu blir de att krypa ner i soffan under en filt och läsa en bok och vänta på att älskling ska komma hem.

Min nya fina väska! älskar!






Så snart så..

Nu är det exakt en vecka kvar till denna lilla sötnos blir storasyster och jag blir Moster igen. Att man längtar nu kan jag lova!




Jag och Tindra i sommras



Busfröt i Halmstad i sommras



Världens sötaste Lucia.

En blåsig söndag!

Vårat internet har krånglat lite väl mycket nu sen i förrgår. Där för inga roliga uppdateringar så nu kommer allt i ett inlägg.

FREDAG: Var uppe med tuppen för att ta en sväng på stan med Jennifer. Vilket var väldigt mysigt. Något speciellt att gå på stan en fredag, mycket folk ute, det är torget, snart helg ja mycket mysigt. Det var ju även löne fredag så lite kunde man shoppa, Köpte mig en redigt snygg stickad, klänning/tunika/tröja (Bild nedanför) en liten fin blombukett på torget och naturligtvis lite gott på bolaget. Efter att vi sprungit runt på stan och ut o in i alla möjliga affärer var det dags för jennifer att jobba så jag följde med och tog en fika på jobbet.
Sen begav jag mig hemmåt för att åka en sväng till Linköping med Sandra Palmer. Vilket också var super mysigt o kul. Åt lite gott på ikano och handlade lite. Blev ett skit snyggt skärp på Gina brett med nitar ( Bild nedanför), en beige stickad mössa. Sen var det dags för Ikea. Där jag redan hade planerat innan att köpa en Tv bänk och ett Tv bord. så det fick de bli, bilder kommer upp på det senare. Köpte även lite värme ljus och kartonger. Sen bar det av hemmåt.
Väl hemma så skulle Krille ut o festa och lämnade mig hemma med 2 stora kartonger med möbler som skulle sättas ihop. Men IKEA måste ju vara guds gåva till kvinnan. Så jag satte igång och satte ihop bordet och de blev super bra. Orkade inte med Tv bänken och snart skulle idol börja. Så de lämnade jag över till en karl.
Vid 12 tiden rullade Krille in genom dörren och vi gick o la oss.

LÖRDAG: Dags för lite jobb denna dag. Så åkte upp till Skafferiet och jobbade några timma ihop med Jennifer o Angelica. Vi fick även lite besök av Mamma, Pappa, Tindra,Krille och Lillis. Var grymt lungt i början av dagen men sen öste folket in och vi fick mkt att göra. Vid 4 tiden slutade vi och gick hem.
Hemma, Krille hade satt upp Tv bänken och gjort så fint. Tog det lite lungt en stund sen var det dags att göra sig iordning för lite fest. Krille åkte iväg och jobbade på taxi på natten så jag passade på ;).
Vid 7 tiden kom Jennifer hem till mig och naturligtvis glömt groggvirket så åkte till Willys o köpte lite Juice . Sen hem igen o vi satte igång o dricka och prata. Tiden rullade iväg och vi gick upp till Sandra o Peter för lite fest. Var där en stund sen skulle vi bege oss till Babar, på vägen ringde Maggan och vi gick upp till henne för att hämta dom emn blev kvar lite för längge. Så vid 12 stog vi i kön för att komma in på Babar, betalade 100 spänn och var där inne i knappt en halv timma. Fy fara o vad onödigt de var. Är nog enda ångesten jag har idag kan jag säga. fattig som man är. Väl ute bjöd lillis mig o jennifer på lite natt mat på Jalles, så var vi vid torget o träffade på lite folk. Sen delade vi på oss och alla gick hem till sitt.

SÖNDAG: Idag blir det middag ute i hestra hos Mor o far. Jag har beställt en redig söndags middag. Biffar (av något slag) Potatis, Brunsås, Lingon, Svartvinbärsgelé och Mjölk till det! Oooh så gott de ska bli.
Sen ikväll blir det förhoppningsvis bio.



Lördagkvällens outfit!

Torsdag!

Igår träffade jag Sara en sväng på stan. Började med att gå och fixa en lugg på mig. Vet inte redigt om jag gillar det eller ej. Känner mig barnslig. men va tusan den växer ju ut ! Iaf, vi gick en sväng på stan och in och ut i tranås alla affärer. Haha, ne men några gick vi allt in i. Efter det tog vi en god fika på Gotteriet för att sedan bege oss ner till Ica för att handla lite. var en mysig stund med henne.
På eftermiddagen åkte jag o krille ut till hestra för att hälsa på mamma men vi hade inte en aning om att hon skulle iväg på ett möte så blev en snabb sväng.
På kvällen var jag grymt rastlös så jag hoppade upp på min kära cykel och åkte och solade. Vilket de troligtvis blir ikväll igen för jisses vad färg man fick .

Idag gick jag upp vid 8 för att jag ska kunna somna ikväll. Blir lite så när man är arbetslös att man sover länge sen är de omöjligt att sommna på kvällen. Tog en lugn och skön morgon läste i en bok och så, sen satte jag igång och storstädade heeela lägenheten. Och det känns väldigt skönt såhär efteråt när man sitter nyduschad i en nystädad lägenhet.
Just de. jag så ju att de var svart på himlen och visste att de skulle komma en skur, men när jag satt här i min ensamhet så bara smäller det till och jävlar vad de öste ner. Längesen de regnade så mkt och nu är himlen blå och allt detta hände på kanske 20 min. Plus att nu är mina fönster rena o fina!

I morgon blir det att fara till Linköping med sandra. Ska bli kul att komma utanför 50 skyltarna. haha, komma iväg och göra något. Och planerna är att inhandla : Tv bord, Tv bänk, mössa och kanske nåt annat fint :)
För jag får ju så mycket lön denna månaden. haha . not!




Och såhär blev mitt hår.

Lite förändring i tillvaron

Vid 11 idag ringde telefonen. Det var jennifer som ville att jag skulle jobba för henne på skafferiet ida. så de var bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning.
Planerna var att jag o maggan skulle tagit en sväng på stan men man måste ju jobba också.
Så nu ska jag duscha av mig alla skit och lägga mig i soffan och kolla Idol o Andra avenyn.
Så stan får det bli ensam i morgon eftersom Maggan inte kan och ingen annan heller :(
Tänkte ta o kolla om de finns nån ledig frisör som kan ta o klippa till mig en luss. känner för de nu när det är höst och allt :)


En mycket gamal bild på mig när jag hde lugg!

it´s over

Då var ännu en helg över. och denna helg har jag jobbat fredag kväll och nästan hela lördagen, därför lite dåligt uppdaterat.
Men även att jag jobbat har jag hunnit med lite mera. I fredags efter jobbet när jag kom hem vid halv 9 hade Krille fixat /middag/kvälsmat och vi kollade på idol, sen åkte vi iväg och hyrde lite filmer. Och kollade på kärlek 3000 denna kväll. oh, gud så dålig den var.
Så var det då jobb i lördags och efter det åkte jag hem o gjorde mig iordning sen stacka jag o krille till Golden Thai och åt mat. och de smakade gott efter en halv macka o en banan på hela dagen. Direkt efter det åkte vi hem till familjen i hestar och hälsade på och visade upp våran nya fina bil som krille hämtade i fredags. I hestra bjöds det på ostkaka och massa prat. På kvällen blev det att bara ligga i soffan o kolla film. Igår var det söndag och vi satte igång med att rensa ut förådet, vilket behövdes. Sen tog jag även våran garderob uppe i lägenheten, började bli lite väl mkt saker där inne förutom kläder så de åkte ner i källaren. Nu ska jag bara fixa alla kläder som jag sagt innan att jag ska ta tag i.
Vi 3 tiden igår lämnade krille mig i några timmar frö att gå på hokey och då satte jag på en redigt bra film P.S I love you . ojoj, kankse tur att han inte var hemma så jag kunde ligga och böla hur mkt jag ville. för det behövdes till den filmen. Vanligtvis kankse man gråter i slutet av filmen när nån dör. men i denna filmen dog han ju i början.

Har kännt mig lite krasslig nu i några dagar, började med lite halsont mend e gick över. sen ahr jag haft ont i kroppen trode de berode på att jag jobbat o burit tungt men nu har jag nog fått min förklaring till de hela. Igår började jag snora och nysa och det har hållit i sig. Usch känner att jag inte har tid med att vara sjuk.

Och vi är i full fart med att leta redan på en stuga uppåt i landet. Vi ska dra iväg ett gäng på skidsemester, förhoppningsvis blir det över nyår :) Så skönt att få komma bort och göra nåt kul. Längtar.


it´s a good day!

Snart dags att bege sig till jobbet för att jobba i 4 timmar. Precis lagom om jag får säga det själv :)
Än så länge har dagen vait kanon. Krilles mor, far, mormor och morfar var och hälsade på en sväng nu på förmiddagen. Hans mormor och morfar ville gratta oss till förlovningen och i pressent fick vi en riktig plättlägg (?) en gjutgärnspanna som gör små pankakor. Och var inte det en kanon pressent. Inget man går o köper själv men ändå nåt man verkligen vill ha. Så nu får jag ta o bjuda upp lillebror på lite plättar. För när han var lite älskade han när jag gjorde sånna till oss när mor o far var borta :)
Posten kom även idag med en värdecheck på 50 kr och massa rabbater fråh åhlens. Sitter fint kan jag lova. och efter jobbet ska jag möta upp maggan så ska vi cyckla upp till preem och hämta ut lite kläder från ellos, dom jag beställde innan i veckan. Bara hoppas att de blir bra nu :)
Som sagt en bra dag och klockan är bara snart halv 2. HALV TVÅ!!!!! Måste nog sticka till jobbet. börjar ju snart förtusingen!

Ha en bra dag alla :)

3 års utbildning!

...och vad tusan är detta, Sandra misslyckades när hon skulle baka en blåbärspaj. Hmm, kan dock inte fatta vad som är för fel på våran ugn. Hela spisen tippar, och temperaturerna stämmer inte för 5 öre. Blir så arg. Men jag är glad över att findus/felix har kommit på den galanta iden med 2 stegs pajer, då det ser ut som man bakat den själv. haha, ne jag får väl erkänna för våra gärste i morgon antar jag. haha. missnöjd blev jag iaf.

förutom att jag bakat idag så har de nästan varit fullt upp. hade planerat dagen med att bara vara hemma och läsa en bra bok som jag fått klorna i. Men inte då, gick upp vid 6 i morse för att ta hand om tvätten, sov några timmar till, läste lite, lagade mat, satt vid datorn, och mellan allt var det ett evigt springande ner i tvättstugan också, sen iväg och handlade lite, hem, sen iväg upp på stan för att leta efter en almenacka, finns inga i hela stan, hem, tvättstugan, pratade med jennifer lite för länge, ringde mamma, bakade, misslyckades, maggan var här, till willys och köpa lösningen, hem fixa iordning, diska, rensa nästan 4 lite svamp efter gårdagens skörd. Nu ska jag sortera tvätten! Pust. sen ska jag banne mig sova! För nu blir det mycket jobb 3 dagar framöver!


Spend the money!

Och vart är min höst?
Solen skiner som aldrig förr, och det är sjukt varmt ute.
Och här inne sitter jag. haha. ne men ikväll blir de svamp plockning med svärmor. Ska blir skönt att få komma ut i skogens friska luft!

Jobbade på Skafferiet igår, gött med lite jobb. Plus att dom ringde från ica igår och frågade om jag ville jobba på torsdag och om jag ville sluta vid halv 4 på lördag istället för 11. Känns som de drar igång med lite jobb nu. men får väl inte förvänta mig för mycket.

Beställt lite nytt från ellos idag med, dom har faktiskt snygga kläder.
Blev en vinter jacka för endast 29 kr, en skjorta för 89 kr och en snygg kofta för 95 kr. alltid kul att handla när det är bra priser. Så nu väntar jag bara på att de ska komma hem till mig.

Nu ska jag upp till Skafferiet och snacka lite med Jennifer.


Lonely a saturday night

Spränger snart högtalarna med nya Takida skivan och tackar gudarna för att musiken finns!
Krille jobbar på Taxi ikväll och är ute o far lite här och där. Man jag håller mig här hemma i lägenheten.
Fick erbjudande om att festa till det ikväll men lite för sent för att hinna skaffa nåt att dricka sen lockar ju soffan ikväll plus att det är en film på tv som jag set hur många gånger som helst, och de kan man ju inte missa.
kanske låter tråkig men mysiga lördakvällar då man bara är hemma och gör inget kan man inte få för mycket av. Plus att jag vet att de vankas fest nästa helg och med min ekonomi får man prioritera.

Har suttit och skrivit på ett CV nu ikväll också så akta er företagare så fort jag lånat en skrivare av nån kommer de post till er. haha.
Men vad ska man göra i dessa tider. Försöka kanske? Ett jobb måste jag ha känner jag nu.

I morgon har jag planerat att gå upp till Ö&B och köpa mig lite lådor att fylla med kläder som jag inte använder men som jag inte kan slänga bort, vem vet nån dag så kankse jag vill ha det.
Sen blir det att baka en blåbärskaka för svärföräldrarna kommer på besök, vet dock inte om vi ska bjuda på middag eller fika.
Sen kl 18:05 smäller det då hittar ni mig framför tv.n och ONE THREE HILL! Oh satan vad jag väntat på detta ögonblick och nu är det mindre än 24 timmar kvar! Wihoo.

Ne nu börjar snart Ensam mamma söker (repris) jag missade ju det i söndags så.
Trevlig kväll alla.

Lördag, Fint väder och allt känns bra!

Lördag morgon och jag har inte redigt tagit tag i livet denna dag än.
Vi kan ju börja med att igår var en kanon dag. Jag jobbade mellan 7-14,30 på ICA, vilket var skönt för jag behöver money. Gått hemma i 2 månader och inte jobbat alls mycket. Så har jag fått lite mera fasta tider på där också. Som ni inte vet så jobbar jag där i matservice varannan lördag mellan 7-11. Men nu ska jag också jobba där varannan fredag mellan 14-20,30. Haha, kankse inte är överdrivet mycket tider emn det är alltid något. och sen kommer de ju bli mera när folk är sjuka el vill vara lediga.
I alla fall, när jag kom hem från jobbet åt vi lite mat och jag gjorde mig iordning. Sen lånade vi svärföräldrarnas bil och åkte iväg till Habo för att kolla på en bil Krille hittat på blocket. och den var helt superfin. Så Krille slog till och köpte den. En svart Saab 9,3. och nu bara måste jag ta o skaffa mig ett körkort. Vill också glida runt på vägarna i den.

Pratade även med Krilles syrra Sandra igår och dom hade ringt henne från Model Lab (gratis sminkning o fotograferingen som jag var på) så nu är det snart dags igen, haha. japp jag ska med. Undra om man får åka på de 2 ggr?! Fast de största problemet: Kommer jag ha råd? Jag får nog ta en redig funderare på detta!
Usch vad jag hatar att vara arbetslös!!!!

nu sk jag ta mig en redigt lång och härlig dusch.


Tindra 2 år

Igår var det då dags för min lilla sötnos att fira sin 2 års dag. kan faktiskt inte förstå att det gått så fort. och nu är nästa syster"barn" påväg. om 3 ½ vecka kommer storken är det sagt!
Iaf, så umgicks jag med min syster hela dagen igår, och vid halv 2 hämtade vi Tindra på dagis sen hade vi bankalas i hennes rum. Så mysigt så. Och naturligtvis var det min pressent som var den populäraste. En rosa och blå sparkcykel. tråkigt nog fattade hon inte redigt att man skulle sparka sig fram med ena foten så hon ställde sig snällt på den och väntade på att nån skulle putta på henne.
Iaf så vid halv 6 tiden kom det lite folk för att fira tösen.
jag kan ju lova att jag sov gott i natt :)


Sötnosen när hon var ca 8 månader

Nu är vintern välkommen!

Ja man borde väl tycka att de är lite konstigt att man går och längtar efter vinter nu när sommaren nästan är tillbaka för några dagar. Solen skiner och det är sjukt varmt.
Men en superfin ny vinter jacka och dom snyggaste höst/vinterskorna står här inne i lägenheten och bara väntar på att få göra entre utanför dörren tilsammans med mig. Så inte lustigt att man vill ha vinter.
hade inte redigt råd med mina inköp men jag bara var tvungen att ha dom just nu. Jag menar de kanske inte finns kvar sen och vad ska jag göra då. Haha, men nu är dom mina. Och jag är "stolt som tuppen" !




Fröken Franssons sommar 09

Tänkte skriva en liten uppdatering om min sommar!

Det startade med att jag jobbade första perioden av sommaren på ett mysigt litet Cafe här i stan. Vid namn Skafferiet. Där även en av min bästa tjej kompis jobbar. Det var varmt och mycket kul.
Känndes skönt att få börja jobba igen efter att gått som arbetslös/vikarie i ett helt år.
Som det var sagt så skulle jag bara jobba här första perioden för att sedan återgå till arbetskamraterna nere på Ica Kvantum.
Så nu i sommar har jag jobbat väldigt mycket. Men har även hunnit med kul saker också. Får se om jag kommer ihåg allt.

En helt vanlig söndag åkte jag, Krille, Jennifer, Lillis och några kompisar till honom iväg till Gbg för att besöka Lisseber. Lustig som jag är kan jag verkligen inte förstå hur folk kan tycka det är kul när det pirrar i magen och man tror man ska dö eller bli urkastad karuseller. Så jag åker inte så mkt, en stor favorit är ju colorado. Dit jag tvingade med gängent 2 gånger. Sen såg jag ju Flumriden (stavning?) och tyckte att nej det där ser inte så farligt ut. Så men lite pirr i magen hoppade jag, Krille och jennifer i en stock och åkte iväg. efter första backen upp, nej nu får det räcka inte högre. INTE HÖGRE! Men den fortsatte och lyssnade inte ett skit på vad jag skrek. Efter första becken ner. INTE EN TILL! jag vill av! Aaaaaaaaaaah! sen kom jag knappt ur stocken för jag var så skakis i benen att jag knappt kunde stå. En jag börjat lugna ner mig efter åt, var jag naturligtvis glad att jag gjort det och att jag aldrig mera tänker göra om det!
Så jag håller mig till att stå brevid med mitt pirr i magen över att andra åker.
Plus att det finns ju även mycket mera kul att göra än att åka karuseller. Spela bort pengar på chokladhjul. och nej jag vann inget men Krille kammade hem en stor marabou kartong, så vi hade choklad i kylen i flera veckor!

En ledig dag i veckan åkte jag och min kära svärmor iväg till Ullared. jag handlade både bra och dåliga saker som vanligt när man är där. men när man står där med en sak i handen och massor i vagnen så behöver man ju allt, allt är ju jätte bra och man vill inte välja bort något.
Vi hade en kanon dag ialla fall. Och jag har en sån himla tur att jag fick denna svärmor på köpet när jag skaffade krille. haha :) Hon kan då inte bli bättre.

I början av sommaren skaffade krille oss en båt. Vilket var ett bra köp, den har vi använt så flitigt vi kunnat denna sommaren och de har blivit många härliga turer på sjön sommen. med mycket bad och sol. Något som jag verkligen saknar nu i dessa hösttider.

När jag hade jobbat färdigt för sommaren och krille hade en vecka semester kvar var det dags för oss att umgås lite. Så när jag slutade jobbet en fredag tog vi bilen och körde ner mot Halmstad där min syster och hennes familj hade husvagnen. var framme ganska sent så vi var lite barnvakt åt Tindra när Johanna och Andreas gick ut och åt middag. Sen sov vi i förtältet på en luftmadrass hela natten, men det gick bra. På lördagen sken solen så vi pakade in oss i bilden och åkte ner till stranden där det blåste något grymt mycket, men det vara bara att hålla i sig för sommar var det och vi skulle bada och sola. Så ett dopp i havet har jag gjort. På eftermiddagen var det Marinfestivalen i Halmstad som lockade och efter en tur där så åkte vi till husvagnen och avnjöt en god krillade middag/kvälsmat innan det var dags för ännu en natt på luftmadrass i förtältet.
Då var det altså söndag och familjen Fransson/Friberg skulle bege sig hemmåt men för mig och Krille hade semestern bara börjat. Vi satte oss i bilen och målet var varbeg, vi stannade en sväng i Ullared på vägen dit och handlade lite, sen tig vi in på ett hotell mitt inne i varberg. Vi strosade runt lite nere vid hamnen och åkte en sväng till Falkenberg och åt glass på Skrea strand.
dagen efter var planerna så att vi skulle fortsätta uppåt på västkusten mot Gbg men efter att fått ett sms av svärföräldrarna korsade vi Sverige och åkte över till kalmar för att spendera en eftermiddag/natt där tillsammans med Ann och Bengt. Vilket var ett bra val.
dagen efter åkte jag och krille över till Öland och hyrde oss en otroligt liten stuga.
Vi gick omkring inne i stan och bara njöt, på kvällen hade jag lovat Krille att vi skulle spela minigolf och det gjorde vi. På några otroligt dåliga banor. haha, bollarna stuttsade omkring pga alla hål och kanter. Efter matchen avnjöt vi en god middag på en restaurang. sen gick vi hem till vår lilla lilla stuga och sov.
dagen efter började det tryta på våra konton så vi åkte hem till Tranås, nöjda och belåtna.

Då var det dags för Tranås Musik Festival. Och vi var trogna gäster och var där alla dagar. men jag måste då säga att fredagen var den bästa av dom alla. Då jag fick stå och lyssna på staffan hellstrand en hel timma. Underbart!
På lördagen var det naturligtvis roligare då jag hade jennifer vid min sida och det var otroligt mkt mera folk än dom andra dagarna.

och nu börjar sommaren gå mot sitt slut. Förra veckan på onsdagen var vi 4 tjejer som drog till Gbg för Gratis sminkning och plåtning med Model Lab. Jag säger bara det. Så himla kul det var. En riktigt lyckad dag. och visst fick man ihop lite snygga bilder.
ja det är väl vad jag gjort i sommar/sen sommar! Som är värt att skriva om.

Plus att jag och Krille förlovade oss den 4/9. kan man bli lyckligare? ne jag tror nog inte det.
Efter att varit ihop i över 2 år var det dags tyckte vi. och jag kan naturligtvis inte tänka mig att leva med nån annan.

Hoppas eran sommar har varit lika bra :)




Lite härliga sommar bilder.


Lite bilder från plåtningen i Gbg.

Long Time!

Längesen jag skrev i min förra blogg, hade tappat lusten nu i somras när det var så mycket annat som hände.
Så nu tänkte jag börja om på ny kula. Skaffa en ny blogg altså.
Här kommer jag skriva försöka skriva om allt som händer i mitt arbetslösa liv, om shopping, inredning, pyssel och massa härliga recept tänkte jag. Så får väl se om nån tycker det är intressant.

RSS 2.0