Im back!

Nu är jag tillbaka! Och mycket har hänt den sista tiden. Och även lite kort har tagits så här kommer en uppdatering i bilder.



jag och Maggan tog båten ut till stugan en dag. första gången jag körde helt själv utan Krille och det gick super bra.



Det var precis spegelblankt på sjön när vi gav oss iväg kl 9 på morgonen.



Vi låg och solade hela dagen.



Vid 4 tiden begav vi oss hemmåt och krille mötte upp oss vid bryggan och hjälpte mig med att lägga intill. 
Vi hade en kanon dag.



Det blev midsommar och vi åt jordgubbar med mjölk till frukost. 



Jag tog på mig en ny blommig klänning och satte en blomma i håret. 



Jag och Krille tog på oss brillorna i det härliga vädret och tog en sväng med bilen och kollade in hur tranåsborna firar midsommar. Sen åkte vi ut till hestra och åt middag med min familj. 



Krille, Andreas och Tuva nöjda och glada efter maten. 

Vid 17 började Krille jobba på taxi och jag stannade kvar i hestra och firade midsommar med alla barnfamiljer, vid 20 tiden gick jag hem med Tindra och Tuva. Tuva somnade jag och och Tindra kollade på astrid lindgren filmer till halv 11 och sen somnade hon också gott. och jag kollade på tv till krille hämtade mig vid 4 på natten när han slutat. 



På lördagskvällen när vi piggnat till efter en nyckter midsommar kom svärfar och hämtade oss i hamnen och vi åkte ut till stugan för att spendera natten där. Det blev grillat och massa prat till kvällsmat. 



På söndagsmorgonen vaknade jag och krille kl 7 och gick upp. Krille stod och fiskade lite och jag satt på bryggan jämte och njöt av en molnfri himmel. När svärföräldrarna vaknat inne i stugan gjorde vi frukost och käkade den ute. Åh, vad underbart, tänk om varje morgon kunde vara såhär. 



Krille var nyvaken och hungrig. 



Efter frukosten packade vi ner oss i båten och åkte iväg i jackt efter den perfekta klippan. 
Och inte så svårt var det, först ute denna morgon. Och även denna dag var det spegelblankt på sjön sommen. 



Och vi hittade allt en perfekt plats. Blev flera dopp denna dagen. 19 grader i vattnet. 



Vi tog en sväng med båten mitt på dagen och mötte upp Lillis och Jonas. Hoppade över i deras båt och hade våran i släp efter. 
sen åkte vi tillbaka till våran klippa och fortsatte en dag i solen. var ute i 8 timmar och satan vad färg vi fick, både brun och röd ;)



I måndags jobbade jag i värmen men det gick bra. Nu är jag ledig i 2 veckor sen blir det lite jobb veckan 28 sen är jag ledig hela vecka 29 och då blir det semester för mig och krille, inte bestämt än vad vi ska göra, men håller tummarna för att de ska vara kanon väder. 
Igår var jag hemma och tog det lugnt hela dagen, satt ute i solen lite och så. 
Idag og jag en sväng på stan, vädret har ju varit lite halv kasst idag men känns om man behövde det. jag köpte mig en fin klänning, vit med nitar på en "hår fläta" och ett armband idag, och jag är nöjd. 
nu på eftermiddagen har jag och krille städat hela lägenhetnen och nu håller vi på och tvättar. en perfekt dag för hushållssysslor. 
Nu ligger jag i soffan med magsmärtor. så ont att jag börjar lipa snart. men de är väl bara att bita ihop, finns ju inget att göra åt det enligt läkaren. 

så nu vart det en rejäl uppdatering om vad som hänt :)



 

Sorry

Dålig uppdatering. Men en genomgång av de senaste dagarna kommer i morgon. håll ut, nu sticker jag och jobbar om en stund. Det kommer bli varmt!

Sjön och stugan med Maggan

Solen skiner och inte ett moln på himlen. Idag ska jag och Maggan ta båten ut på sjön och åka till stugan. Första gången jag ska åka själv utan krille, haha, eller köra själv utan krille. nervöst. haha, men det ska nog gå galant :) Kommer vara borta hela dagen. underbart.

I morgon känns det som jag har tusen saker att göra. Maggan fyller 21 så blir att fira henne, hitta en pressent, m.m sen har jag stora funderingar på att färga håret lite ljusare också, men det får vi se, men 90% säker iaf. sen på kvällen ska jag och krille troligtvis åka till gränna och käka om väderet är fint. eftersom han jobbar på midsommar kan ju ha  och jg fira lite innan :)

Ne nu ska det packas matsäck och lite annat.
ha en fin dag!



Här ska vi spendera dagen.

Dåligt väder, rea shopping och bakning

Japp idag har det varit dåligt väder igen, eller inte jätte dåligt men många mörka moln. Så då passade jag på att ge mig ut på stan och kolla in utbudet på all rea. och tusan vad mycket det fanns. Och som vanligt ser man jätte mycket men efter att testat och testat så blir det ändå aldrig som man tänkt sig, det sitter inte lika snyggt eller är påtok för långt eller nåt annat fel. tråkigt men ändå bra för ekonomin. jag hittade iaf 2 sta lång tröjor med puff ärmar i vitt och rosa och en söt blommig klänning med volanger. så jag är nöjd.

När jag kom hem så satte jag igång och bakade lite. Passa på nu när det är dåligt väder så man slipper när det är fint. och super bra att ha med sig ut på sjön i sommar. haha, därför jag bakade ju. blev iaf syltkakor och kokostoppar. om gubben blev glad? ja han älskar kokos.

Nu i eftermiddag har magen bråkat och jag är super trött skulle kunna somna när som helst. men jag har lyckats hålla mig vaken. nu sitter jag och väntar på att Lotta på lisseberg ska börja. ooooh, nu är det sommar och nu fattas bara allsång på skansen.

Midsommar snart med.skka bli mysigt. men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. hmm. kanske blir att åka ut till hestra och vara ed mina söta flickor hela kvällen när deras föräldrar festar. ja det är ju ett alternativ. och vi ska ut på sjön på lördag så kan vara skönt att inte vara bakis. Men det är ju midsommar Tur att jag har några dagar på mig att fundera.

24 slut

då var vecka 24 snart slut och vi går in i årets midsommarvecka. känns underbart och det kommer vara kanon fint väder hela veckan. Nu är bara frågan. vad ska man hitta på hela veckan då? hmm, ja får väl bli att sitta på uteplatsen och sola. hade tänkt ta mig en sväng ner på stan i morgon med, sett att dom börjat med rean nu, så de måste man ju kolla in.

I fredags kväll blev det lugnt här hemma, kollade på film och myste med min älskling.
På löragen tog krille en rejäl sovmorgon och jag diskade och fixade här hemma.
Frammåt dagen åkte vi ut till hestra och hälsade på alla. Mycket mysigt. Hos syster bjöds det på fika. Tindra hade gjort syltkakor som hon bjöd på och hos mamma och pappa bjöds det på mat. Sill och potatis, men jag fick allt nöja mig med kyckling och sallad. Har ju gått och blivit alergisk mot färskpotatis och allt som har med mjölk att gösa. Inget vidare kul kan jag säga. Färsk potatis som är så fruktansvärt gott.
iaf när vi kom hem satte jag mig framför tvn och kollade lite på bröllopet innan jag hoppade in i duschen.
vid 5 tiden kom jennifer och efter 2 timmar kom maggan och vi hade lite tjej fest här hemma ända tills lillis anslöt sig till oss och vi fick hem krille från jobbfesten så fortsatte vi att festa och avslutade kvällen på krogen. Mycket lyckad kväll.

Idag har vi mest latat oss, okej lite har vi väl gjort här hemma också. Men mesta tiden har man spenderat i soffan. Grymt trött idag så funderar starkt på att bege mig mot sängen snart.



En söt liten Tindra vinkade av oss när vi åkte.



Det regnade och solen sken. Och det kn ju bara sluta såhär fint.



Jag och Jennifer mindes gamla tider och gjorde oss varsin piggelindrink.



Lillis anslöt sig till tjejfesten!



Min söta Maggan var sommar fin.




Körde på min nya vita klänning!

Fint?

En ny design var det här ja. Vi får väl se hur länge jag har denna. Har ju en förmåga av att ändra mig.
Ne nu ska jag ut i solen igen.

Soligt och Ledig

Idag skiner solen som bara den. Och jag är ledig, eller jag vet inte riktigt när jag jobbar igen men jobb blir det vet bara inte när, inget innan midsommar iaf.
Jobbade 6½ timma igår och det gick bra, även att jag mådde väldigt illa till och fån hela dagen (nej ingen bebis påväg).
När jag kom hem hade krille maten klar. Grillat som vi käkade på uteplatsen. gud så underbart det är med uteplats, haha. ingen jäkla balkong.

Idag ska jag bara vara hema och slappa i en solstol i solen. måste ju se till att få lite färg nu innan midsommar. Plus att till helgen kommer regnet tillbaka :(

Solen dyker inte upp på uteplatsen förens kl 12 - 13 så jag ska ta och fixa massa här innen först så jag har det färdigt. Då behöver jag inte tänka på något sen :)


Barnvakt, snor och shopping!

Idag har jag varit ledig hela dagen lång. Det har varit soligt och fint väder med idag, men vaknade upp i morse och var skit snorig, och det har hållit på hela dagen, plus att jag nyser hela tiden med. inget kul när man precis lagt på mascara.

Vid 12 idag mötte jag iaf upp syster och Tuva, Johanna hade lite ärenden på stan så jag var barnvakt en timma. Och vilken perfekt unge hon är, satt helt tyst i vagnen hela tiden medans jag gick i affärer och shoppade :)
Köpte en fin vit klänning linne på åhlens som jag spanat på länge, köpte en i rosa i våras när Tuva döptes, med sen har jag ändrat mig och ville ha den vita och nu hade dom sänkt ner den 100 spänn så jag vart skit glad och köpte mig en :)

Sen gick jag hem och lagade lite mat till mig själv. Hade planer på att måla och fixa massa här hemma, och även sola och fixa på uteplatsen men råkade decka i soffan i 1½ timma. aaah, att man kan bli så irriterad. och inte har jag gjort nåt efter det heller. Pratat med jennifer och handlat lite. och nu gör jag nog inte många knop till idag. haha. huvudet känns som en stor sten som de rinner snor ur. usch!

I morgon blir det jobb på skafferiet i 6 timmar, jag stänger, men skönt nu har vi sommarjobbare där så slipper man vara helt ensam sen på kvällen. skönt att han någon som hjälper till och som man kan gå och tjöta med ;) 



Idag körde jag på min nya fina jacka. oh vad jag älskar den. 



Denna mysiga tröjan köpte jag på rea förra veckan. 99 spänn och jg som var sugen på att köpa den när prislappen visade 299 kr, tur att jag väntade :)



Ännu en ny favorit som jag köpte på rean förra veckan. 74 kr. 
ah, vad jag älskar rea :)  

Söndagstur!

Vid halv fyra tiden inatt kom krille hem och jag låg fortfarande vaken, men somnade ganska snabbt när jag visste att jag hade han hemma.
lyckades sova ända till kl 11 i dag vilket är väldigt ovanligt, men inte så konstigt.

När krille hade vaknat och vi gjort oss iordning åkte vi iväg till linköping för att jg skulle köpa en biker jacka jag spanat på länge och även försökt beställa hem från gina. men nu gav jag upp och åkte och köpte en. vädret var ganska bra idag, massa sol och massa moln. men det var mys.
sen tänkte vi åka och kolla på när flygvapnet (eller nåt) hade uppvisning i linköping, men det var sjukt med folk och ingen parkeringsplats i närheten plus att vi trode att det var slut med så vi åkte mot mjölby och käkade mat på burger king ist, vilket var super gott.

nu har jag legat i sängen och kollat på film BROTHERS. oh satan vilken bra film asså.
nu blir det soffmys med min man innan jag går och däckar i sängen.

i morgon blir det faktiskt jobb i några timmar. Gott!

God morgon?

idag, eller igår sa jag till krille att jag inte kommer orka vara vaken länge idag. och här ligger jag. klockan slår snart 03.00.
Maggan har hållit mig sällskap i telefonen i flera timmar nu i natt, hon var onykter och jag ensam. ja så då kan de bara leda till en sak. Massa prat. nu sover hon nog jämte sin jocke. och här ligger jag. ensam och rädd. Plus att jag har så sjukt ont i magen. pratade med min man nyss och han lär inte komma he än på ett tag. sjukt mycket att göra. eller sjukt mycket folk som ska åk taxi just idag. fattar inte, kan dom inte bra GÅ hem och lägga sig så jag får hem min krille så han kan ta hand om mig.
usch det blåser och regnar ute så de knakar och slår mot fönstret. inte roligt. men snart kan jag nog dra upp rullgardinen och se solen komma upp på himlen.
just nu tackar jag gudarna för bärbara datorer sammtidigt undrar jag hur han tänkte när han skapade fiskmåsen, dom håller inte käften. gaaah, fast skönt att höra något annat än läskiga ljud. men kunde inte dom också fått ett gulligt litet kvitter ist för detta skrik.

iaf, hur kommer det nu bli med min söndags planer? krille kör taxi i några timmar till och jag har magkramper. jag ska ju till linköping i morgon. hmm, fasen att inget blir som jag vill.

Ja, God morgon på er!



Stan, Jobb, Mys

Ikväll har krille jour på taxi och jag sitter hemma själv och dunkar rasmus seebach. oooh, sommarplåga. haha, underbart.
Idag tog jag en sväng på stan med min maggan innan det blev jobb på skafferiet i 4 timmar. sen efter det blev det att ta det lugnt en stund, sen en promenad till hemköpoch handlade lite, nu har jag legat i soffan och bara slappat, tänkte kollat på en film men naturligtvis funkar det inte och jag har ingen händig karl hemma som kan fixa det åt mig :( typiskt.

I morgon blir det förhopningsvis en sväng till linköping, ska yjata redigt på krille och jag hoppas verkligen det blir av. måste köpa en jacka jag spanat på länge. ooh, den är så fin. Plus at jag måste göra nåt kul. jag behöver det ;)



Hade min nya fina kofta med nitar på mig idag. me like.



idag var det sjukt kallt och blåsigt ute, så blev mycket kläder på och min fina sjal fick hänga med ut på stan en sväng.

Blogg torka!

Ojoj, nu var det 6 dagarsen jag uppdaterde. oops. ne men ett tag var det så himla fint väder så jag hade annat för mig än att sitta inne. sola naturligtvis. sen har det vart ganska mycket jobb och sånt. så det har ju inte helt blivit av att jag haft lust till att blogga. men nu ska jag nog ha lite tid. det är ju kasst väder ute och sen blir det inte så mycket jobb för mig på ett tag. jag hade räknat med att jobba hela somaren nästan emn de blev verkligen inte så visst. men hoppas att det blir ändrat. då jag inte har en aning om vad jag ska göra i höst.
iaf de har väl hänt lite saker iaf när jag varit borta härifrån.

Förra veckan och innan det var det ju kanon väder. På fredagen när jag och min älskling slutat jobba packade vi ihop och ringde lillis och tog första turen ut på sjön. vi hittade en kanon klippa och vi låg där i 4 timmar och bara njöt, grillade korv, lyssnade på musik och aah, tusan vad det var mysigt. 



 


Förra lördagen var det karneval här i stan och det var lika kul som vanligt. Efter det vid 2 tiden åkte jag ut till hestra en sväng. träffade familjen och låg och solade på trädgården. träffaden även söta Tindra.
På kvällen kom sara förbi och vi satt på min uteplats, käkade pizza och pratade massa. Riktigt mysig dag.





På söndagen var det också kanon väder så vi gick upp tidigt stte oss i båten och åkte ut till stugan. jag körde och krille satt jämte. Hade en härlig dag ute i stugan med svärföräldrarna. God mat och massa sol.
Brände mig rejält dock men vad tusan det är sommar och någon gång ska man ju bränna sig varje år. haha.

Japp det är väl vad som hänt. vad jag minns iaf.
Nu väntar jag på att det ska bli sommar igen. har ju haft riktigt kasst väder nu på sista tiden så jag vill ha sooool nu när jag är ledig.



Sommar?

Förlåt. jag vet att jag är super dålig på att uppdater.
jag har iaf frisknat till lite smått nu och det är kanon fint väder. haft ganska mycket kul saker att göra sista tiden , plus att det varit kanon väder och då har jag heldre varit ute. krille jobbar ikväll så är själv hemma just nu. men ska sova nu och i morgon blir det en båttur ut till stugan.

Var ute du också nu när det är fint väder, sitt inte här och läs min blogg!

Vill inte ge sig

Förkylningen vill verkligen inte ge sig.
Hostan plågar både mig och krille, speciellt på nätterna då jag ligger och hostar konstant. det har slutat med 2 nätter i rad nu med att krille gått ner och lagt sig på soffan för att försöka lyckas sova där.
Inatt låg jag vaken till 4 innan jag somnade några timmar innan det var dags att börja hosta igen.
Gör verkligen allt för att de ska sluta men de går inte. haha, dock har jag inte tagit mig ner till sjukhuset men vad gör dom åt en förkylning. Inget så har ingen lust att släng 150 spänn i sjön.

Igår blev det några timmars jobb på skafferiet. 
sen på kvällen kom lillis på besök hos mig och krille och vi invigde grillen, och gud så gott det var. 
dom hade även hyrt en film som vi kollade på. och den var riktigt bra, minns inte vad den hette. 

idag har jag städat hela lägenheten vilket var behövligt. nu sitter jag och slappar i soffan och väntar på att min älskling ska komma hem. de är tyvärr en timma kvar. men ändå. 

I morgon blir det jobb igen, sen ledig på torsdag sen jobb på fredag. 

 


Älskar min nya rutiga klänning!
kankse behövs lite mera bränna och de kommer bli ännu bättre.

Helgen

Ja då var helgen över.
I fredagskväll satt jag som sagt hemam själv då krille var på firmafest.
På lördagen gick vi upp tidigt för att åka ut til hestra och kolla på huset igen. Men vi bestämmde oss för att vi inte ska ha det, folk hade redan lagt bud och de var så himla mycket annat att göra med huset så de hade blivit lite dyrt. men vi sörjer inte för det, vi stannar kvar på storgatan ett tag till. Så än så länge har vi inga laner att flytta härifrån. Jag trivs ju som fisken i vattnet.
När vi kom hem från hestra tog vi en sväng på stan.
Sen blev det slapp resten av dagen.

I söndags var det morsdag och jag åkte ut till hestra och spenderade dagen med mamma och pappa. Även Andreas och flickorna kom förbi en sväng och åt middag med oss. Mysigt.


Sötnosen tog hojen ner till oss.
Och lillasyster fick sitta i vagnen.

RSS 2.0