Älsklingen 24 år.

Då var det åter en söndagkväll och vi går snart in i en ny vecka. Det är sjukt vad tiden går fort nu, men bra är väl det.
Helgen började med fredagkväll som jag och älskligen spenderade här hemma med god mat och tv. Ja de är väl ändå fredagsmys?!
På lördagen lyckade jag sova skapligt länge, gick inte upp förens kl 10. Tog de lite lungt på morgonen och sen tog jag och Krille en snabbsväng på stan, han inhandlade lite nya kläder och jag gick snällt jämte och köpte inget. Duktigt av mig. Sen var de bara att åka hem och inte göra nåt innan vi åkte iväg till kriller mormor och morfar och fikade lite, dom ville fria honom för idag fyller han 24 år. Sen åkte vi hem och fortsatte att inte göra något.
Frammåt kvällen ringde pappa och gav mig en V75:a så de satt vi och glodde på men ingen vinst blev de för mig.
sen ringde mina söta flickor och frågade hur de va o så, jennifer hade lite dåligt samvete för att hon inte ringt. Men de hade ju inte jag heller gjort. Maggan och hon satt hemma hos jennifer och festade och skulle senare dara vidare innan parken. Efter samtalet blev jag redigt deppig och less på min mage. Jag ville ju också ut o festa och ha kul. Få göra sig fin, dricka och bli sådär bra full, sitta och snacka med tjejerna och sen dra ut och dansa loss. men jag får väl bita ihop och invänta en tillfrisknad. Krille satt här hemma och drack öl men underbar som han är stannade han hemma hos mig, så vi beställde pizza kollade på tv och sen satt vi och spelade spel och hade de redigt kul ändå faktiskt.

Och hur skönt var det inte i morse när jag ringde maggan och jennifer och frågade hur de var och hur dom hade de igår och fick höra både de ena och andra om nåt jag inte ens vill känna av. Bkfylla! Då mådde jag lite smått bra inombords. haha. Då var de altså söndag, sov tills kockan slog 9 och sen gick jag upp och gjorde frukost till mitt födelsedagsbarn, så tog jag med det in till sängen och sjöng en truddelutt för han. sen blev de altså frukost i sängen och paketöppning.
Nu i efetrmiddag har vi varit hos svärföräldrarna och käkat middag, Fisk, potatis och romsås. Åh så gott det var. och efterrätten bestod av krilles mormors underbara blåbärspaj. sen satt vi och pratade och kollade kort från när han var liten. så söt.
nu blir de bara lungt resten av kvällen, krille ska ju upp och jobba i morgon så de får bli sängen tidigt.

Nu har kylan nåt Tranås ännu en gång, i morse stod tempen på -17. och nu har det åter de börjat snöa. Ska de inte ta slut nån gång? men amn ska väl vara glad över att vi haft en sån fin vinter som vi ändå har. ännu inget blask ute och de är jag glad för. men antar att de kommer om ett tag. När allt detta ska smälta bort så.

I morgon blir de en lugn dag med tvätt och disk. har även funderat på att ta den där målningen av lite saker som jag ännu lyckats skjuta upp.
Ska ringa ett samtal till din bostad med hade jag tänkt och kolla upp när vi akn få nycklarna till lägenheten. och jag hoppas på ett bra svar för nu är de så nära att de kryper i hela mig och jag vill bara sätta igång att flytta på en gång.

Nu ska jag fixa varm oboy och krypa ner i soffan jämte min kärlek.

Lördagens!

 

Dagens!



Tidig fredag morgon

Då var det åter fredag. Veckorna går så himla fort även att man bara går inne hela dagarna. men de är väl iof väldigt bra.
Inga planer för dagen direkt, hade tänkt att måla lite saker här hemma. Bla ljusstakar och lite. får se om de blir nåt med det. Sen tänker jag bara ta dagen som den kommer.
Inget speciellt planerat för helgen heller.
Flickorna ska ut och festa till det i morgon och jag önskar att jag hade kunnat vara med. men de är väl bara att sitta här hemma och uggla ist. Tror allt krille också ska ut o festa. så jag får sitte här hemma SJÄLV och uggla. jippi, vad jag älskar mitt liv just nu. INTE!
På söndag fyller älsklingen år så då blir det att fira han lite.
ska även på middag hos svärföräldrarna då, ska bli skönt att komma bort lite.

Nu ska jag iaf ta en tidning och lägga mig i badet.


Sjukhuset i Eksjö



Japp igår var det äntligen dags för mig att få göra en gastroskopi.
De började med att jag fick gå in i ett jätte stort rum där det fanns 3 sjuksköterskor och en läkare.
jag fick lägga mig på en säng och en jätte snäll sköterska berättade lite för mig hur det skulle gå till.
Sedan satte dom in nån kanyl sak i armen på mig och därigenom fick jag lite lugnande. sen började jag bli riktigt nervös. sen var det bara att gapa stort och jag fick ett bedövningsspry ner i halsen, och det var då det började. Jag klöktes men var tvungen att svälja skiten. Sen fick jag lägga mig på sidan och stoppa in nån hemsk plastring i munnen bara för att jag skulle hålla munnen öppen. Men jag fick panik redan då, och klöktes, grät och skrek.
doktorn skällde på mig för nåt jag inte kunde råför (paniken) dom gav mig mera lugnande. Sen försökte en av sköterskorna på mig och fy, jag får rysningar när jag sitter här och skriver. men hon lyckade sinte för att jag hade sån panik att jag bara skrek och försökte komma låss. Så tillslut fick dom ge mig mera lugnande och doktorn fick ta över medans 3 sköterskor höll fast mig. Och han var då inte snäll han bara körde på och jag låg där oh skrek på hjälp och att dom skulle sluta men de gjorde dom inte ( vilket ändå var klart för att då hade dom aldrig fått få försöka igen) Slangen dom körde ner var lika tjock som en duschslang och ni kan ju bara tänka er.
Låg och klöktes skrek och grät hela tiden. nej de lugnande medlet fungerade inte på mig. Men efter en stund var allt över och sköterskorna var hur gulliga som helst mot mig.

Efter fick jag åka in i ett annat rum dit mamma fick följa med och där fick jag ligga ett tag, och då började lugnandet verka, hade väldigt många minnes luckor men de fick mamma berätta för mig igårkväll. jag hade legat med hicka och tyckt det var jätte pinsamt för det låg en annan i rummet också så de känndes som jag störde men sen satte tanten igån och fisa, haha så lite hicka var nog inte så farligt. Jag såg dubbelt, men de minns jag för att jag låg och läste ett pappaer vi fått men visste att jag inte kunde läsa det.
Sjuksköterskorna kom in och kollade till mig lite då och då, dom trode jag skulle somna men inte de. Dom hade tydligen tagit ett blodprov på mig med märkte jag hemma sen för jag hade plåster på båda armarna.
Innan jag fick åka hem kom doktorn in iaf och sa att dom inte sett något men att dom tog vävnader i tarmen som jag kommer få svar på om 3 veckor. Fan säger jag bara, jag ville ha ett besked direkt. jag vill veta vad det är med mig.

Innan vi åkte hem gick vi och köpte med massa tidningar till mig och jisses vad det snurrade i huvet på mig. haha kunde ju inte gå rakt iaf.
Sen vaknar jag när mamma kör in i stan. hade visst somnat direkt och sedan sovit som en gris för jag hade inte hört när mammas telefon ringde och när hon pratade med pappa. haha. sen släppte hon av mig och jag gick in och fortsatte sova i sängen.
Har riktigt ont i halsen efetr igår, känns som jag har en stor golfboll där nere. Men de kanske inte är så lustigt.

Nu är jag glad att det är gjort iaf och det är inget jag kommer göra nån mera gång.



 



not a good day!

Ingen bra dag. Legat nerbäddad i sängen ända tills nu. Spenderade en del av kvällen över toastolen igår. Spydde tills de inte fans nåt kvar i mig. Inget spyande idag som tur är men ingen krafter och ont i magen som satan. känner att jag verkligen inte orkar med detta mera. Får panik för att jag inte vet vad jag ska ta mig till längre.
Men nu är det inte långt kvar till torsdag och efetr det kommer jag känna att jag är en bit påväg till att bli frisk. och det känns sjukt skönt.
Haha, kan ju lova att listan är lång på vad jag ska göra när allt är bra med mig. ojoj vad kul jag ska ha.
Blev ett grymt litet inlägg idag visst. men men.


Ångrar att jag klippte av mitt långa hår :,(




Förbannad och Ledsen!

Blir så jävla förbannad och ledsen på vissa personer. Bara gå runt och snacka.
Nej jag mår piss, önskar inte ens mina värsta fiender att må såhär. Men kanske lite ändå för att ni skulle fatta hur de känns.
Inte kunna göra nåt, ligga inne och ha ont, spy, konstant diarre, och feber. Tror ni det är så jävla kul kanske?!
När jag åkte till fjällen visste jag inte att jag skulle må så dåligt som jag gjorde och gör. Hade stora funderingar på att stanna hemma men ändå ville jag ju så gärna följa med. Skulle inte ni gjort de om de var en resa som var planerd flera månader innan? Tänkte väl de!
Och jag kunde inte ta mig hem på nåt sätt, jag kunde ju inte tvingat Krille att köra 120 mil för att bara skjutsat hem mig. nej jag ville inte försöra resan ännu mera. Jag bet ihop och jag klarade det.
Nej ni behöver inte tycka synd om mig men ni behöver heller inte gå runt och snacka massa skit när ni inte ens vet hur de egentligen ligger till!


Ännu mera shopping en måndag

Nu sitter jag här hemma och precis käkat middag. så nu ska jag inte göra ett skit mera idag.
var uppe hos Jennifer en sväng med Maggan. Kollade in lägenheten och snackade massa. Så skönt att få träffa tjejerna igen.
Vi tog sedan en tur in på hemtex igen och jag köpte lite nya badlakan och handdukar. så jag är super nöjd.
Är riktigt nöjd med hela dagen, men de är nåt jag får sota för snart.
Inte ätit något på hela dagen förens nu bara för att jag iaf skulle klara av dagen någorlunda iaf.
Så nu har jag några känningar av att de börjar. kanske skulle spola upp ett bad innan och stoppa in värmekudden i micron för att dämpa smärtorna.




Lite shopping en måndag!

Sitter nu här hemma och är helt slut.
Har varit uppe en sväng på stan. Skulle upp och köpa medecin och en födelsedagspressent till Krille, kan ju säga att de slutade med att jag kom hem med lite till.

Jag började med att gå ut och tog fram cyklen som stod i en snödriva, haha. Hyresvärden stod och kollade på så han måste haft väldigt kul. men efter massa snö i skorna fick jag fram den och hoppade upp och satte fart mot stan. Gick fört till hemtex som sålde ut all rea för halva reapriset. Gött. Blev 2 påslakansett, 2 filtar och en badrumsmatta och summan slutade på 290 kr.
och naturligtvis var jag ju smart att köpa de först. fick jag ju kånka runt på allt sen. så de tog inte lång tid inne i affärerna sen. Köpte mig även 6 par trosor till för också halva reapriset. och en pressent till Krille men de skriver jag inte här vad det var för något. men jag tror han kommer bli super nöjd.
en sak som är säker är att jag inte kommer ta med cyklen ut på stan när jag ska handla mkt nästa gång.
nu är jag äntligen hemma iaf och det är väldigt skönt. men får nog bli en sväng till nån dag om jag orkar de och om magen vill.
sitter och väntar på att jentan ska ringa. skönt att få prata av sig lite :)



Det jag köpte på Hemtex


Sunday

Dagen har varit bra än så länge. Sov ganska länge idag både jag och krille, men sen gick jag upp lite tidigare och bänkade mig i soffan och slumrade till en stund till. Ända till Krille kom och väkte mig med lite frukost.
Sen blev de att bara ta de lugnt på morgonen. Sen åkte vi och stor handlade. haha, krille tycket det var jätte kul eftersom jag skulle betala. Så de blev en hel del. Summan slutade på 1000 kr ca. men då har vi mat så vi klarar oss länge. var väldigt skönt att komma ut lite också.
sen har jag bara suttit och kollat på Brooke knows best. så bra, man fastnar.
Men nu har jag suttit här ett tag. skaffat mig en ny snygg bloggdesign. ( malin som jag länkat på sidan som gjort den) så nu är jag äntligen nöjd.

Fixat lite bilder på pysslet jag gjort i veckan.
2 st tavlor och sen har jag fixat iordning en av mina ljuslycktor. de va ju lite juligt i den så.

Tanken har slagit mig många gånger nu och om en månad kanske vi har flyttat, kanske är mitt uppe i flytten. gud så kul. åh jag längtar så sjukt mycket nu.

Gastroskopi på Torsdag :)





halva helgen gången.

Då var helgen här och snart över. Vilket inte spelar så stor roll för min del. men alltid skönt att ha älsklingen hemma.
Igår blev de mys i soffan med Krille, kollade nya wallander och Sommar med Göran. Och dom var helt okej.
Planerna för dagen var att jag skulle försöka komma ut lite, hade planerat att gå på stan med mamma och pappa, men de ville inte magen. Så jag och krille tog bilen upp till åhlens och hemköp. så när han handlade mat gick jag in på åhlens och shoppade lite. Blev 6 par trosor en t-shirt och en ljuslyckta för ynka 200 kr. haha halva rea priset. Me like. räknade ut vad de skulle kostat till ordinarie pris och de blev 730 kr. sjukt.
efter den lilla svängen åkte vi hem och jag låg på soffan och glode på tv, gjorde fot bad och hade det bra.
sen kom lillis hit och dom har suttit bänkade i soffan och jag har inte haft nåt att göra. men tillslut tog jag tag i saken och fixade lite mat till oss, vilket jag tror var uppskattat.
Nu sitter jag och väntar på att robinsson ska börja. då ska jag krypa ner i sängen och kolla på det. Mys.

Hade tänkt att lägga upp lite bilder här på nåt jag pysslade med här om dagen. men har inte redigt blivit av. men ska se om de kommer i morgon eller i veckan .

I morgon ska jag försöka komma ut lite till. känner att jag behöver det. iaf bara få åka lite bil och se mig omkring.
Måste även ta mig upp på stan i veckan. Min älskling fyller ju år på söndag så jag måste ju fixa nåt paket till han.
har dock inte en aning om vad jag ska köpa men de återstår att se.

ne nu ska jag ta och krypa ner i sängen.

Lill lördag

Och här sitter jag. haha.
Väntar på att min älskling ska komma hem. sågs bara en liten stund idag när han var hemma och åt efter jobbet sen stack han iväg på hokey.
så jag har haft en myskväll idag. Badat och läst nya vecko revyn, kollat tv och käkat fruktsallad.
Andra avenyn började ju idag, och tusan vad bra de var. så nu sitter jag här och längtar till nästa onsdag.

Var som sagt hos tandläkaren igår. och de gick ganska bra, var där inne i ca 2 min så de gick himla fort. sen blev de en otroligt snabb sväng på gina men jag lyckades få med mig lite hem. dock var en skjorta inte så snygg så den ska jag lämna tillbaka i morgon då jag åter igen ska upp på ett besök hos tandläkaren. men blir en redig snabbis inne på gina, just nu känner jag mig inte så pigg på de men måste ju, sen kan jag tänka mig att krille inte är så sugen på att gå i den affären. haha, som vanligt.
jag håller iaf tummarna på att det ska gå bra med magen när jag är hos tandläkaren.

I morgon kommer även svärmor upp till mig och gör mig lite sällskap. vilket ska bli skönt att få träffa någon . hah, blir lätt väldigt ensamt här hemma.

I morgon är det exakt en vecka kvar till gastroskopin. tro det eller ej men jag längtar som tusan efter det. vill bara ha ett svar på vad det är för fel på mig. dock skulle de ju ta 3 veckor innan man får några provsvar men jag hoppas att dom har något att säga iaf. som kan hjälpa mig.
så håll tummarna nu alla :)

världens sämsta!

Usch känner mig som en hemsk flickvänn just nu!
Fick precis ett gulligt sms av krille :

- Ville bara säga att jag älskar dig
.

Blir naturligtvis jätte glad men börjar undra varför han skriver så. haha. Inget som brukar hända.

-(vad har hänt nu?) älskar dig också jätte mycket

Fortsätter med det jag gjorde... plötsligt slår det mig. DET ÄR DEN 20 I DAG! Våran 2 år och 5 månaders dag.
(inget speciellt men vi brukar komma ihåg de, speciellt JAG!) skickar snabbt iväg ett sms.

- Förlåt älskling! nu slog det mig, det är den 20e idag. Älskar dig också. Puss

så nu känns allt hundra ggr bättre. men känner mig fortfarande lite dum för det första smset.

 


... och jag tycker inte om det!

Ensam hemma... och jag tycker inte om det!
Älskling kör taxi ikväll och jag får stanna ensam hemma. Nu har jag faktiskt tröttnat. Inget kul att vara själv ju. Men han ska ha ett stort tack för att han jobbar och sliter när jag ligger hemma och aldrig blir frisk. Han är en ängel.

Är nog lite deppig tror jag. Men har blivit sämmre nu dom senaste dagarna och de finns inget som hjälper. Och hos doktorn får man ju ingen hjälp heller, så bara tt vänta på den där jäkla gastroskopin. Men de ju lite mindre än 2 veckor kvar tills dess, och de känns som en lång väntan.
Man logger bara här hemma dag ut och dag in bara för att man inte klarar av något annat. Trött på de nu.
Jag vill träffa folk, ha kul, jobba, festa, shoppa.... ja listan kan bli lång. och jag vill hitta på nåt kul med min älskling.
Känns så pissigt att vi inte kunde hitta på saker och ha kul när vi var i fjällen. att jag bara var en tråkig flickvänn som inte gjorde nåt, men jag lät honom iaf åka han behövde inte sitta hemma med mig. och det är ju självklart. men ajg har dåligt samvete för att jag ska vara sjuk. men inget jag kan göra åt och ingen annan heller verkar det som. så fort jag blivit bra ska jag allt hitta på nåt med gubben. Vi ska ha kul. och jag ska inte ens klaga när jag blir lite förkyld eller nåt. de lovar jag. haha.

Så idag har de blivit att bara ligga hemma och så kommer väl morgondagen se ut också.
ska försöka diska lite ikväll men de e ju så sjukt tråkigt. hela lägenheten skulle behöva en omgång, men de får allt vänta.


Haha, lite kul kan man ju ha iaf.

 


Som jag lovat!

ja nu äntligen kommer de bilder på lite av det jag fick i Julklapp, Födelsedagspressenter och vad jag shoppat den sista tiden. Så titta och njut. haha!

 

 

 


fredagen den 15

fredag och denna veckan snart slut!
ännu en dag att bara gå hemma. får se om man går ut en sväng sen i eftermiddag kanske, bara gå en lite runda.
Magen är hur kass som helst, smärtan plågar mig. hade tänkt att få lite gjort idag men de ända som blev gjort var att fixa lite med alla kläder och sen sätta in massa papper i en pärm. finns mycket mera att göra men har ingen ork. Magen känns bäst när man får ligga utsträkt, dock så hjälper det ju inte helt men de ända förutom ett varmt bad som är skönt.

Fick hem lite paket idag som jag vunnit från tradera, en grymt söt tvättpåse som ska få en fin plats i nya lyan sen.
och sen fick jag hem 14 st fina gamla bilder, dock var dom inte som jag tänkt mig men de får duga, gav ju inte många kronor för dom. så jag är helnöjd.
Maggan och jag beställde hem några andra tygpåsar igår com är påväg hem nu. hoppas dom är fina :)

Helgen blir kanon lugn iaf, ikväll ska jag och älsklingen bara mysa. Äta nåt hott och bara va. Ska bli mysigt för i morgon kväll är jag hemma själv då han ska jobba på taxi. Men skönt de med.

Nästa vecka är det tandläkaren som gäller. på tisdag i linköping, på onsdag i tranås, på torsdag i linköping. haha, ja de blir ett jäkla farande. en sak som är bra är att jag bara betalar för de i stan, linköping är helt gratis.
men jag hoppas att jag ska klara att åka dit med magen, har iaf sagt nej till att ta tåget upp för de kommer jag inte klara, så ska lyckas hitta chafför till tisdag. hoppas mamma eller pappa kan köra.
och om jag orkar vill jag även ta en liten sväng in på Gina och kolla lite. Har sett några riktigt fina plagg på hemsidan som jag suktar efter. så förhoppningsvis blir dom mina. så nu blir de att försöka samla krafter och se till att magen inte blir ännu sämmre än vad den redan är (om de går) så att jag ska klara av allt detta nästa vecka.


den stora tvättpåsen till vänster är nu min!

 


I´m Back!

ja då var jag tillbaka igen. känner att de är väldigt dåliga uppdateringar här men de får de vara. Blir lite efter tid och lust och så.

I söndags iaf så var det middag hos svärföräldrarna. Och jag hade bakat en supergod cheese cake, dock vart den grymt hård i botten men de gick äta ändå. Så god var den och de är de viktigaste.
Fick även till middag, Kycklingfile och potatisklyftor. Oooh så gott de va. höll på att spricka efteråt.
Dom firade även mig och jag fick pengar och blomster chekar. Jätte bra så pengarna går till ullaredskassan :)

I måndags ville jag komma ut lite så tog en liten sväng på stan med Jennifer.
Köpte mig en ny vit t-shirt på Cream.
var även halva rea priset på Kappahl så där blev det en paljett väst för ynka 50 kr.
Ett par mysig strumptofflor, 2 par trosor och en fin pressentförpackning med bodylotion och dusch tvål. köpte de för de va så fina flaskor, så de blir prydnad till nya toaletten sen.
Gick även upp till jentans nya lya och kollade in. Och jisses vad fint hon har fått till det. Blir så avis. Så nu vill jag med flytta. på momangen. haha, men får vänta lite mera än 1 månad :( Hoppas tiden går fort bara.

Igår kom maggan över och jag färgade hennes hår och de blev lyckat, Hon sa att hon var nöjd iaf. haha.
Sen har de inte hänt så mkt mera kul.

Har nu fått tid till gastroskopin i eksjö med. Om 3 veckor. så de är bara att bita ihop och vänta. Vill bara ha ett svar nu, vill veta vad det är för fel. Vill veta vad de är i magen som gör så ont!!



Cheese caken jag gjorde och bjöd på :)



Outfit på middagen!


Min födelsedag!

Idag var det alltså min födelsedag. jag fyllde 21 år :9 grattis till mig! och ja de är fortfarande lika kul att fylla år.

Dagen började med att jag gick upp och la mig på soffan och glodde på tv en timma, sen gav jag upp och gick in till älsklingen i sängen och väckte han. Blev att jag fick sjunga ja må du leva för mig själv. sen gick han äntligen upp och gjorde frukost.
Så de blev frukost i soffan och jag fick mitt paket av han. Sen satte jag igång och bakade tårta. En prinssess tårta. För det är ju vad alla prinsessor ska ha på sin födelsedag ;)
sen kom maggan en sväng och vi pratade medans jag fixade iordning för kalas.
Vid 4 kom familjen och mormkor och hennes sambo och firade mig och jag fick massa fina pressenter. och allt var jätte mysigt.
Tycker om att bjuda hem folk.
När alla gått hem så tog både jag och Krille de lungt plus att jag fick ställa mig och diska upp allt också.
Sen nu ikväll har vi käkat Kina mat som krille bjöd mig på. Blev att äta hemma.
och nu sitter vi bara och gäser efter maten. ska väl försöka hålla ögonen öppna ett tag till iaf. jag är riktigt trött nu.
Men i morgon ska vi hem till svärföräldrarna och äta middag vilket ska bli trevligt.
Skönt att träffa lite folk. Blir rätt långtråkigt är hemma.

Mina paket inehöll.

Av Mamma och Pappa:
stor ljuslyckta
J.Lo parfymen
pressentkort på Gekå´s i Ullared

Av Syster med familj:
Kuddfodral med ordet HOME på
Enn Zink hus/ljuslyckta

Lillebror och Steffi
Fondant/Fondue (vet inte redigt vad de heter)
Iaf som man har smält choklad i och doppar frukt i.

Mormor och Björn:
En jätte söt blomma och pengar.

Krille:
En mina platttång (rosa)
och en bingolott
Plus Kinamaten också ;)

jag är super nöjd kan jag lova! denna dagen har varit kanon.

Tårtan jag gjorde!

 

Dagens outfit!


Ensamhet och Längtan

Sitter här helt ensam en fredag. Älsklingen kör taxi ikväll och lämnade mig hemma. haha. ne men de funkar bra, ganska skönt ändå. kan tänka mig att jag ändå inte är nåt kul sällskap nu för tiden. Skulle vara visst stunder då man är en aning piggare. Idag har magen inte als varit rolig, speciellt inte nu ikväll. Och de ända som hjälper är ett varmt bad, det är verkligen hur skönt som helst. och de ska vara redigt varmt. man slappnarav så mycket då. men inget jag känner för just nu. eller kanske?!

Idag har jag iaf varit på arbetsförmedlingen och lämnat närvarorapport. Jag var ju tvungen att pallra mig dit annars hade jag gått miste om några tusen. och de vill jag inte. Var en snabbis hos svärföräldrarna med när vi ändå var i närheten, pratade av mig lite med Ann (svärmor) vilket är väldigt skönt. tycker om henne.
Iaf, efter de va Krille tvungen att skjutsa hem mig för jag inte var så pigg. Sen har de inte blivit jätte mycket gjort idag. Städade undan lite av julen, eller plockade bort tomtar och stjärnor. sen bakade jag också en cheese cake som jag ska bjuda på (på) söndag när vi ska till svärföräldrarna på middag. men den kommer de bild på senare när den är helt klar med garnering och sånt.

I morgon är det som sagt min födelsedag. då har jag levt livet i 21 år. jisses vad stor jag börjar bli.
Nåt jag verkligen hade velat är att krille ska komma in med frukost på sängen och paket till mig. Men de kan jag nog glömma eftersom han jobbar till kl 03 i natt så lär jag vara uppe ett antal timmar tidigare än han. och jag klarar verkligen inte av att bara ligga vaken i sängen och vänta. så de får väl bli som alla andra morgonar då jag tar mitt täcke och smyger ut ur sovrummet och lägger mig på soffan och glor på alla dåliga program på tv:n tills älsklingen vaknar.
Nåt man verkligen saknar såhär när man blir äldre. är när hela familjen kommer in på morgoonen och sjunger första delen av já må hon leva, man får frukost och en chokladboll och sen öppnar man paket innan det är dags att gå upp. Så firade vi alltid hemma förr. men de blir ju annat när man blir stor.

Dom senaste dagarna har jag börjat längta extra mycket efter att få flytta. men jag tror de beror mycket på att Jennifer precis flyttat till eget och man har pratat om de så mycket.
Till och med Krille har börjat längta nu (?)
jag och Maggan har pratat väldigt mycket om ullareds resan vi ska göra i början av mars också. Ska bli så otroligt mysigt. och mamma ska med, har inte varit där med henne på hmm, snart ett år. haha. men ändå.
Troligtvis ska maggan ha med sig sin mamma också så de kommer bli en såndär mor och dotter resa.
Dock får väl inte mammorna plats med så mycket. jag och maggan ska verkligen shoppa loss till våra krypin.
de ska vara lampor i massor och tavlor och allt möjligt man måste ha. haha, måste och måste. VILL HA!

Ne nu ska jag ta o hitta på nåt. Tv kanske. haha.

paketöppning i förtid!

Ja då var det bara hmm, säger man 1 dag (om man räknar hela dagar) kvar när de är torsdagkväll och jag menar lördag. ja de måste bli så.
Som sagt då så är de bara 1 dag kvar till jag fyller hela 21 år. Känns underbart haha. och idag fick jag min första pressent av bästaste Maggan. Ett pressentkort på Mollys Hus. och hur passande är inte de såhär i flytt tider. jo det är kanon. Blev otroligt glad. Som ni kanske förstår då så har maggan varit och besökt mig idag, satt och snackade i 2 timmar. Hur skönt som helst. Blir lätt väldigt tråkigt att gå här hemma hela dagarna och inte prata med så många. Haha, jo jag har ju Krille hemma men man tröttnar rätt snabbt på att prata med han. Plus att han är kille och de säger väl allt.
Har även bakat chokladbollar idag. ska ha lite kalas här för mig på lördag och Tindra kommer så då var de bara att baka de hon gillar mest. Blir bara familjen på lördag, lugnast så för att jag inte redigt orkar ha så mkt folk här samtidigt.

Blir inget jobb heller för min del denna veckan. Lessen om jag tjatar om min mage men just nu är de den som styr mitt liv. Och den senaste tiden har han velat ha väldigt mycket uppmärksamhet från mig så. Ja de blir ju inte mkt mera än att se till att han lugnar ner sig. Så mina dagar blir de inte så mycket av, bara försöka ta de lungt och så.
Men ska få åka til eksjö och göra en gastroskopi så då hoppas jag dom hittar nåt och att de blir av snart.

Nåt jag är redigt sugen på är en såndär bra partykväll med tjejerna, när alla är på bra humör och alla lyckas bli sådär bra fulla så man har så himla kul. Bara få göra sig redigt fin och sitta o dricka och snacka är nåt som står högst upp på min lista just nu på vad jag ska göra när jag är helt frisk.

Bye

Party med dom bästa! <3




Hemma från fjällen!

Ja då var vi hemma. Eller kom hem i lördags men de är som först nu jag har lite extra krafter kvar att skriva lite med.
Blev riktigt dålig mot slutet av resan och då ska vi ju inte tata om hem vägen. satt som förlamad i bilen hem, orkade inte röra mig och mådde så otroligt illa. (har aldrig varit åksjuk) Så när man bara satt där och verkligen bara ville hem fick jag panik för att jag visste att de var en resa på minst 9 timmar hem. Men här sitter jag nu så jag överlevde.
Men har en sån otroligt snäll pojkvänn så Lillis slängde vi av i mora så fick dom andra ta med han så åkte jag och krille raka vägen hem. dom andra skulle stanna och äta o de men vi tog en drive in ist.
Vid 19 tiden på kvällen anlände vi Tranås, trötta men otroligt glada över att vara hemma.

Igår blev det att packa upp och tvätta och spendera resten av tiden i soffan. Och så har det blivit även idag.
Ringde doktorn också, och alla prover jag lämnat visade att jag var frisk. men nu har vi de största provet kvar Gastroskopi (stavas) då dom iaf kör ner en kamera i halsen. och detta ser jag naturligtvis inte fram emot. men de ska på ett sätt bli väldigt skönt att få de gjort så man kan få veta vad felet är om de är IBF som doktorn säger eller inte. och är det det så är det något jag ska leva med resten av livet. :( Kul (not)

Här kommer det iaf lite bilder från jul och fjällen resan.
Bilder på julklappar och saker jag köpt kommer längre fram när jag har ork till att fota.


Jag på Julafton!


En fantastisk juleftermiddag/kväll i hestra!

 

vaker natur uppe i fjällen!

 

Jag och min Älskling!

 


RSS 2.0