Kan de bli bättre nu?

Dagen har varit underbart skön. Sov väldigt länge båda två.
Sen blev det att ligga i soffan och kolla på en film. Och hoppsan sen var klockan 3.
Älskling gick och handlade medans jag stannade hemma och fixade iordning lite, sen gjorde jag mat och efter de bli de soffan igen och Älskling vid datorn och nu är de soffan och tända ljus som gäller.
Bara en underbart skön söndag. Men frågan är hur tusan vi ska lyckas somna ikväll?!
Igår var jag ju som sagt hemma själv eftersom Gubben min körde Taxi hela natten.
Låg och glode på tv vid 12 tiden, nån film jag tyckte var bra i tv 4+ men när jag kollat ett tag märker jag att de nog är en skräck film så jag byter snabbt kanal och gå på toan, när jag väl är på toan märker jag att de byts kanal på tvn och blir skit skrajj. Smyger ut till vardagsrummet och upptäcker att tv 4+ är på igen.
ja vi har sagt de förr men de spökar fan här. Så jag satt livrädd i soffan och rörde mig inte ur fläcken samtidigt som jag höll ett hårt grepp om tvdosan, nu skulle fan ingen byta kanal igen, de gör jag bäst själv.
Vid halv 2 tiden drar jag mig in mot sängen och kryper lågnt ner under täcket i förhoppning om att lyckas somna. Men jag fick allt skylla mig själv eftersom jag sov på dagen.
Till min räddning så skickar kära sara iväg ett sms från andra sidan stan och gjorde mig sällskap i ca en timma. de blev många sms :)
Och för en gångs skull var jag otroligt glad över att de var ett sånt jäkla liv utanför och att folk sprang i trappuppgången. jag var inte ensam. om ett spöke skulle komma skulle någon höra mitt skrik.
Men jag lyckdes somna vid 3 tiden och vid 4 kom min älskling hem och väckte mig och pussade på mig men då dög de inte för min del. Jag vände mig om. haha, förstår att han älskar mig! men jag var trött.

Allt är så himla bra nu. Älskar verkligen detta. jag är inte deppig för att de är mörkt ute. Bara mysigt att få tända lite ljus, de faller lite snö ibland och gör så att de sprätter i hela kroppen. Så otroligt mysigt.
lägenhet är fixad och jag är så otroligt glad för det. Dock är de över 3 månader kvar till flytt men de känns ändå bra, tiden kommer nog gå fort för det är mycket att se fram emot.

5 december - Göteborg, Shopping, Jul på Lisseberg med min älskade Mamma
24 december - JULAFTON
26 december - En vecka i Fjällen med älskling och vänner
31 december - Nyårsafton i Fjällen
9 januari - Jag fyller år
31 januari - Älskling fyller år


Detta är väl dom stora sakerna som händer och vi får ju inte missa alla otroligt mysiga dagar innan jul.
- Julklapps handla
- Julbak
- Advent
- Julpyssla

Ja allt som hör julen till. Detta gör att jag inte känner mig deppig. Allt mysigt, kul och roligt som ändå händer framöver.
Dock är de ju alltid lite jobb också som väntar men när man ändå tänker på pengarna som kommer sen så gör det allt mycket lättare.

men nu ska jag krypa ner i soffan jämte min gubbe och tvinga han klia mig på ryggen ;)

Vem kan bli deppig av detta?!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0