Uppdatering!

Som jag skrivit innan så skulle vi kolla in en lägenhet i fredags. ojoj. På måndag ringer jag och säger att vi ska ha den. hoppas bara ingen annan hinner före. Då går jag nog sönder tror jag. den var så otroligt fin så det går inte beskriva! Underbar. Och vi är ense om de jag o Krille. Ovanligt vill jag säga.

De gick föresten hur bra som helst att jobba på Mistat i Torsdags. Var riktigt kul.
Gick även bra på ica i fredags med, tiden gick jätte fort. men jag har grym träningsvärk i armarna efetr att jag lyfte all ny fixk vi fick in på morgonen. vad jag är gör då gör mina armar ont. Otränad?
Iaf, efter att vi kollat lägenheten gick jag till Skafferiet och hälsade på jennifer och pratade med henne, alltid lika trevligt :)
Väl hemma sen vid 19 tiden, tog jag mig en skön dusch sen tände jag massa ljus tog fram täcket och la mig i soffan och kollade the notebook. jag var ju hemma själv så då kan man göra sånt haha, kolla på mysiga filmer och bara ligga och böla för sig själv.
men efter att filmen var slut kom min älskling och gjorde mig sällskap.
Igår, sov jag till 9 sen la jag mig i soffan och kollade på tv en stund inna jag Krille och Lillis gick ut på stan. Kollade in nya erikshjälpen men tusan vad folk det var där. vi avslutade rundan på stan med att äta en god lunch på statt. Kan inte fatta att något sånt är så otroligt mysigt bara för att det är lördag.
Sen vid 16 vankades det kalas hos Kusinen Dennis som fyllt 20. riktigt trevligt, och Krille fick jag med mig också.
Kul att träffa släkten igen. Och lilla Elin (min kusin) lilla, och lilla. hon hade blivit redigt stor nu. Ocgh så söt hon var. En redig tjej. Vikade på rumpan när hon gick och allt. haha.
Väl hemma sen bänkade vi oss i soffan och kollade på Johan Falk. Mycket bra.

Idag är det fars dag och vi ska ut till Lilla pappsen i hestra och fira han, träffa familjen och bli bjudna på middag.
Är inte detta en underbar helg. Jo! Och så nykter man kan bli har jag varit också.
Nu väntas diskberget i köket!


Min nya svart jacka/tröja och en rosa klänning fick de bli på kalaset.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0