Fröken Franssons sommar 09

Tänkte skriva en liten uppdatering om min sommar!

Det startade med att jag jobbade första perioden av sommaren på ett mysigt litet Cafe här i stan. Vid namn Skafferiet. Där även en av min bästa tjej kompis jobbar. Det var varmt och mycket kul.
Känndes skönt att få börja jobba igen efter att gått som arbetslös/vikarie i ett helt år.
Som det var sagt så skulle jag bara jobba här första perioden för att sedan återgå till arbetskamraterna nere på Ica Kvantum.
Så nu i sommar har jag jobbat väldigt mycket. Men har även hunnit med kul saker också. Får se om jag kommer ihåg allt.

En helt vanlig söndag åkte jag, Krille, Jennifer, Lillis och några kompisar till honom iväg till Gbg för att besöka Lisseber. Lustig som jag är kan jag verkligen inte förstå hur folk kan tycka det är kul när det pirrar i magen och man tror man ska dö eller bli urkastad karuseller. Så jag åker inte så mkt, en stor favorit är ju colorado. Dit jag tvingade med gängent 2 gånger. Sen såg jag ju Flumriden (stavning?) och tyckte att nej det där ser inte så farligt ut. Så men lite pirr i magen hoppade jag, Krille och jennifer i en stock och åkte iväg. efter första backen upp, nej nu får det räcka inte högre. INTE HÖGRE! Men den fortsatte och lyssnade inte ett skit på vad jag skrek. Efter första becken ner. INTE EN TILL! jag vill av! Aaaaaaaaaaah! sen kom jag knappt ur stocken för jag var så skakis i benen att jag knappt kunde stå. En jag börjat lugna ner mig efter åt, var jag naturligtvis glad att jag gjort det och att jag aldrig mera tänker göra om det!
Så jag håller mig till att stå brevid med mitt pirr i magen över att andra åker.
Plus att det finns ju även mycket mera kul att göra än att åka karuseller. Spela bort pengar på chokladhjul. och nej jag vann inget men Krille kammade hem en stor marabou kartong, så vi hade choklad i kylen i flera veckor!

En ledig dag i veckan åkte jag och min kära svärmor iväg till Ullared. jag handlade både bra och dåliga saker som vanligt när man är där. men när man står där med en sak i handen och massor i vagnen så behöver man ju allt, allt är ju jätte bra och man vill inte välja bort något.
Vi hade en kanon dag ialla fall. Och jag har en sån himla tur att jag fick denna svärmor på köpet när jag skaffade krille. haha :) Hon kan då inte bli bättre.

I början av sommaren skaffade krille oss en båt. Vilket var ett bra köp, den har vi använt så flitigt vi kunnat denna sommaren och de har blivit många härliga turer på sjön sommen. med mycket bad och sol. Något som jag verkligen saknar nu i dessa hösttider.

När jag hade jobbat färdigt för sommaren och krille hade en vecka semester kvar var det dags för oss att umgås lite. Så när jag slutade jobbet en fredag tog vi bilen och körde ner mot Halmstad där min syster och hennes familj hade husvagnen. var framme ganska sent så vi var lite barnvakt åt Tindra när Johanna och Andreas gick ut och åt middag. Sen sov vi i förtältet på en luftmadrass hela natten, men det gick bra. På lördagen sken solen så vi pakade in oss i bilden och åkte ner till stranden där det blåste något grymt mycket, men det vara bara att hålla i sig för sommar var det och vi skulle bada och sola. Så ett dopp i havet har jag gjort. På eftermiddagen var det Marinfestivalen i Halmstad som lockade och efter en tur där så åkte vi till husvagnen och avnjöt en god krillade middag/kvälsmat innan det var dags för ännu en natt på luftmadrass i förtältet.
Då var det altså söndag och familjen Fransson/Friberg skulle bege sig hemmåt men för mig och Krille hade semestern bara börjat. Vi satte oss i bilen och målet var varbeg, vi stannade en sväng i Ullared på vägen dit och handlade lite, sen tig vi in på ett hotell mitt inne i varberg. Vi strosade runt lite nere vid hamnen och åkte en sväng till Falkenberg och åt glass på Skrea strand.
dagen efter var planerna så att vi skulle fortsätta uppåt på västkusten mot Gbg men efter att fått ett sms av svärföräldrarna korsade vi Sverige och åkte över till kalmar för att spendera en eftermiddag/natt där tillsammans med Ann och Bengt. Vilket var ett bra val.
dagen efter åkte jag och krille över till Öland och hyrde oss en otroligt liten stuga.
Vi gick omkring inne i stan och bara njöt, på kvällen hade jag lovat Krille att vi skulle spela minigolf och det gjorde vi. På några otroligt dåliga banor. haha, bollarna stuttsade omkring pga alla hål och kanter. Efter matchen avnjöt vi en god middag på en restaurang. sen gick vi hem till vår lilla lilla stuga och sov.
dagen efter började det tryta på våra konton så vi åkte hem till Tranås, nöjda och belåtna.

Då var det dags för Tranås Musik Festival. Och vi var trogna gäster och var där alla dagar. men jag måste då säga att fredagen var den bästa av dom alla. Då jag fick stå och lyssna på staffan hellstrand en hel timma. Underbart!
På lördagen var det naturligtvis roligare då jag hade jennifer vid min sida och det var otroligt mkt mera folk än dom andra dagarna.

och nu börjar sommaren gå mot sitt slut. Förra veckan på onsdagen var vi 4 tjejer som drog till Gbg för Gratis sminkning och plåtning med Model Lab. Jag säger bara det. Så himla kul det var. En riktigt lyckad dag. och visst fick man ihop lite snygga bilder.
ja det är väl vad jag gjort i sommar/sen sommar! Som är värt att skriva om.

Plus att jag och Krille förlovade oss den 4/9. kan man bli lyckligare? ne jag tror nog inte det.
Efter att varit ihop i över 2 år var det dags tyckte vi. och jag kan naturligtvis inte tänka mig att leva med nån annan.

Hoppas eran sommar har varit lika bra :)




Lite härliga sommar bilder.


Lite bilder från plåtningen i Gbg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0