Lonely a saturday night

Spränger snart högtalarna med nya Takida skivan och tackar gudarna för att musiken finns!
Krille jobbar på Taxi ikväll och är ute o far lite här och där. Man jag håller mig här hemma i lägenheten.
Fick erbjudande om att festa till det ikväll men lite för sent för att hinna skaffa nåt att dricka sen lockar ju soffan ikväll plus att det är en film på tv som jag set hur många gånger som helst, och de kan man ju inte missa.
kanske låter tråkig men mysiga lördakvällar då man bara är hemma och gör inget kan man inte få för mycket av. Plus att jag vet att de vankas fest nästa helg och med min ekonomi får man prioritera.

Har suttit och skrivit på ett CV nu ikväll också så akta er företagare så fort jag lånat en skrivare av nån kommer de post till er. haha.
Men vad ska man göra i dessa tider. Försöka kanske? Ett jobb måste jag ha känner jag nu.

I morgon har jag planerat att gå upp till Ö&B och köpa mig lite lådor att fylla med kläder som jag inte använder men som jag inte kan slänga bort, vem vet nån dag så kankse jag vill ha det.
Sen blir det att baka en blåbärskaka för svärföräldrarna kommer på besök, vet dock inte om vi ska bjuda på middag eller fika.
Sen kl 18:05 smäller det då hittar ni mig framför tv.n och ONE THREE HILL! Oh satan vad jag väntat på detta ögonblick och nu är det mindre än 24 timmar kvar! Wihoo.

Ne nu börjar snart Ensam mamma söker (repris) jag missade ju det i söndags så.
Trevlig kväll alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0