Lördag, Fint väder och allt känns bra!

Lördag morgon och jag har inte redigt tagit tag i livet denna dag än.
Vi kan ju börja med att igår var en kanon dag. Jag jobbade mellan 7-14,30 på ICA, vilket var skönt för jag behöver money. Gått hemma i 2 månader och inte jobbat alls mycket. Så har jag fått lite mera fasta tider på där också. Som ni inte vet så jobbar jag där i matservice varannan lördag mellan 7-11. Men nu ska jag också jobba där varannan fredag mellan 14-20,30. Haha, kankse inte är överdrivet mycket tider emn det är alltid något. och sen kommer de ju bli mera när folk är sjuka el vill vara lediga.
I alla fall, när jag kom hem från jobbet åt vi lite mat och jag gjorde mig iordning. Sen lånade vi svärföräldrarnas bil och åkte iväg till Habo för att kolla på en bil Krille hittat på blocket. och den var helt superfin. Så Krille slog till och köpte den. En svart Saab 9,3. och nu bara måste jag ta o skaffa mig ett körkort. Vill också glida runt på vägarna i den.

Pratade även med Krilles syrra Sandra igår och dom hade ringt henne från Model Lab (gratis sminkning o fotograferingen som jag var på) så nu är det snart dags igen, haha. japp jag ska med. Undra om man får åka på de 2 ggr?! Fast de största problemet: Kommer jag ha råd? Jag får nog ta en redig funderare på detta!
Usch vad jag hatar att vara arbetslös!!!!

nu sk jag ta mig en redigt lång och härlig dusch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0