nu är du min!

Nu ger jag upp och höjer värmen på elementen. Farao vad kallt de börjar bli ute.
Dagen har varit bra. Sov länge ihop med älsk, sen gick vi upp och gjorde oss iordning för att åka och handla, sov nog lite för länge för sen fick jag skynda mig att laga middag innan han skulle iväg till jobbet. Gjorde en köttgryta för första gången i mitt liv. Och den blev riktigt god ända tills krille sa att de smakade levergryta. Då var de kört för min del. Aldrig ätit det så kan inte avgöra om de smakar så men bara tanken på vad lever r för något fick det att vända sig i magen på mig. Men krille åt med ett leende på läpparna.
Efter maten åkte jag upp till skafferiet och pratade med flickorna. när Jennifer hade slutat tog vi en sväng på stan och jag köpte väskan jag gått och tänkt på i flera dagar. Nu är du min :)
Väl hemma låg jag på soffan o läste nya nummret av sofis mode (höjdpunkten på veckan) men dock frös jag så mycket att jag bestämde mig för att åka och sola lite. Så jag tog på mig en av miona nya vinterjackor och cyklade iveg. Allt gick bra på vägen dit. När jag kom in såg jag att dom bytt rör men vad är nu detta, vart ju knappt varmt och fick inte över drivet mycket färg. Vilket jag tycker är konstigt, solade förra veckan och fick jätte mycket färg på 2 gånger och nu nya rör och ingen färg (?)
Nu skulle jag cykla hem igen. och då började det som fick mig så arg!

* Ska över övergångsställena, det blir grönt för mig men inte en jävla bil släppte fram mig så tillslut fick jag gå mot rött.
* Höll på att frysa ihjäl i min vinterjacka. Möter en mamma och hennes son i barnvagnen. Ungen har kort byxor på sig. Hur fan taänker man som förälder?!
* Små ungar sprider ut sig på cyckel banan så man inte kommer fram knappt!
* Ännu mera folk GÅR på cykelbanan.
* En bil har parkerat mitt över cykelbanan.
Nu var jag redigt arg och har hållt mig inomhus i lägenheten ensam sen dess. De var nog inte min timma det där.
Efter att tagit en varm dusch var det dags att börja stryka, fixade även i garderoben och la ner kläder jag inte använder i kartonger. Måste ju göra plats för lite nytt haha.

Så har min dag sett ut. Nu blir de att krypa ner i soffan under en filt och läsa en bok och vänta på att älskling ska komma hem.

Min nya fina väska! älskar!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0