hemlig inredningssak!

Vilken värdelös dag det är idag. Grått och trist ute och det regnar med jämna mellanrum.
Känner mig nästan lika trist jag.
hade som sagt sån jäkla huvudvärk igår och den vägrade ge sig. så har inte kunnat sova så mkt inatt och det känns, är hur trött som helst idag. men jag ser ändå till att gå upp skapligt tidigt för annars ligger man bara och vrider på sig när man väl ska sova. så då är jag hellre trött på dagen.
Blir en redig hummafru dag idag. dock ingen hollywood hemma fru som Maria. Haha, har stått i köket och bakat nu i ett par timmar. Och sen gorde jag iordning ordentligt efter mig så nu är köket fin. ska ta och fixa i resten av lägenheten med. Byta lakan med kanske. Men iaf så ska jag ta lite bilder sen när jag städat klart så de blir fina bilder på lyan. Så förhoppningsvis ska de komma upp lite bilder senare idag.

satt och kikade runt lite på internet förut och jag har hittat nåt som jag verkligen vill ha till vardagsrummet. så när krille kommer ham ska jag ta ett allvarligt snack med honom. Förklara hur bra denna sak är och hur otroligt mycket vi behöver det. haha. men säger inte vad det är. de får ni troligtvis veta om han säger ja. hahaha.

ne nu ska jag ta och sätta igång igen, här kan man ju inte sitta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0