+++

Sitter i soffan och kollar på hokey. haha, nej jag har defenitivt inte gått och blivit intresserad. men krille kollar och jag sitter som sällskap. har precis målat lite. så nu sitter vi här och blir lite söndags höga på målarfärg.

jobbat nästan hela veckan som varit, sen har det inte blivit mycket mera av dagarna bara tagit det lugnt.
i lördags var det ju som sagt loppis på storgatan. vädret var defenitivt inte på våran sida, 5 grader och regn. men vi hade partytält. men satan i gatan vad kallt det var. helt stelfrusen när jag kom hem. la mig i ett varmt bad över 45 grader. men jag var lika kall när jag klev upp. men det var det värt. blev av med massa skit och tjänade ihop lite pengar. mer än vad jag hade väntat mig.
haha men jag gjorde ju av med en hel del också. men är super nöj med mina köp. ångrar inget.
avslöjar inte nu vad jag köpte, ska ta lite kort på det så får ni se bilder, alltid mycket roligare. eller hur?!
dock ska det ju ta sån stans tid innan jag gör nåt men ändå, nu ska jag iaf försöka få de gjort.

I morgon blir det arbetsförmedlingen och efter det blir det lite jobb.
krille är ledig hela veckan, så typiskt då jg kommer vara ledig hela veckan efter det. men man kan väl inte alltid ha tur. är ju ledig på torsdag iaf, och då blir det kalas. min lillebror blir stor, hela 18 år blir han. usch vad det känns konstigt. är det nu man ska se honom på krogen när man gå ut. haha, nej det finns inte. han är ju liten i mina ögon. iaf ska de bli mysigt med kalas, träffa släkten. haha är jag konstig som tycker det är mysigt?
iaf kommer min moster med familj från malmö upp. inte träffat dom på jätte länge nu så det ska bli kul att träffa dom.

är grymt sugen på en sväng ut till stugan också. sova över där, grilla och bara mysa med min älskling. men ett måste är fint väder och det ska hända. men det är nåt som står högt på min lista nu. skulle vara super skönt.
även att jag alltid är så sjukt rädd när vi sover där. haha, barnsligt. men ändå, mörkt och egen ö. ingen annan i närheten kanske, förutom alla spöken och småbarn som finns i skogen och i kärret bakom stugan. haha, inte att jag går på toan mitt i natten iaf. men ändå vill jag dit och sova över bara för att få njuta av det mysiga på kvällen.


kan de bli sommar snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0