Kort om helgen.

Ännu en sammanfattning. Haha, så dålig på att uppdatera. men iaf. i fredags blev det först jobb sen var det bara att sticka hem och fixa iordning sig för årets första fest för min del. haha, så nej jag är inte nykterist. fasen vad hemskt. inte drukit sen nyårsafton. men de är ju bara för att jag inte får dricka för min mage inte tål det. men de gick ändå ganska bra i fredags dock drack jag ju inte mycket men jag hade iaf en super trevlig kväll.

Igår blev de bara att ligga i soffan hela dagen, efter iddagen gav min mage upp helt. helt sjukt att lax och potatis kan göra så jäkla ont. usch akn fan inte äta nåt. och hur mycket hjälp får man? 
Iaf så var det en mysig dag igår, jag och krille satt uppe till 2 och glodde på film. haha, och jag sa att jag inte fick sova länge idag, vid 11 gick jag upp och då var krille redan uppe. inte vanligt. tog en promenad i solan nu på födmiddagen. vilket var väldigt skönt. kanske blir en till idag. 
när jag kom hem skulle jag ta fiber husk som det heter, som ska hjälpa att min mage ska bli någorlunda bra. men naturligtvis spydde jag upp det direkt. så äckligt. precis som att käka sågspån, luktar likadant också. men jag blandade ut de med youghurt till slut och fick i mig det. 

i veckan är det jobb som gäller. usch måste helgen vara slut nu. kommer iaf få min converse i veckan. äntligen. och på lördag är det ju dags för loppisen. kommer bli kul. heldag med mor och syster. <3

nu ska jag ut och se om de finns lite sol på uteplatsen. 

bye 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0