Lite bättre humör.

haha, ja idag är jag iaf lite gladare. hade nog en grymt dålig dag igår, även att jag inte ville erkänna det.
vid halv ett tiden damp krille innanför dörren inatt med en pizza. så jag tyckte i mig min halva sammtidigt som jag tjurade och satt och lyssnade på hans tjat. sen gick vi och la oss och han låg och pratade en jäkla stund, sen är jag skulle säga nåt somnade han på en gång.

Dagen idag började vi med husvisning. samma hus som vi tittade på i tisdags, men nu har vi bestämmt oss. att vi stannar kvar i stan ett tag till. många som var intresserade av detta hus och vi kännde att det ändå skulle gå upp mycket i pris, sen kan man ju hitta ett som inte är så mkt med att göra. jag menar i detta hus var källaren neon orange och brun. haha.

efter visningen kom mamma och pappa upp en sväng och kollade in våran uteplats.
sen tog jag och krille en sväng på stan innan det började regna.
köpte med oss lite fika och gick hem.

sen har jag bara legat död på soffan, sovit i några timmar och kollat på film. febern går upp och ner här hos mig så bara att passa på att göra nåt när man är lite piggare, så nu ikväll har jag plockat iordning och diskat och snart ska jag väl ställa mig i köket och göra en tacotårta till kvällen.

i morgon är det morsdag och då åker jag hem till hestra och krille till stugan. ja så de blir väl en heldag med familjen. kommer bli mysigt.

sen är det jobb hela veckan lång, hoppas verkligen jag blir frisk nu till måndag, annars är de doktorn som gäller.
lite aningar om att det kan vara lunginflammation, men jag hoppas jag har fel.

ha en fin lördagkväll allihopa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0